Feriehus på Bornholm

Bornholm er en helt spesiell del av Danmark, og er kjent under flere navn bl.a. Klippeøen, Solskinsøen og Østersøens Perle. Naturen her er helt enestående. Her finnes noen av Danmarks vakreste sandstrender, klipper, åser og marker.

Bornholm er en attraksjon i seg selv, men kan også by på et rikt kulturliv og opplevelser for både barn og voksne. Det finnes utallige muligheter for spennende utflukter til øyens mange historiske severdigheter, blant andre Hammershus, Ekkodalen og Christiansø.

Bornholm er også kjent for sine mange silderøykerier. Kanskje det er her det skal smakes på et stykke Sol over Gudhjem? Bornholm kan by på mange ferieaktiviteter, enten det er golf eller løpe- og spaserturer. Øyen kan med fordel oppleves på sykkel på de mange uforstyrrede sykkelruter som finnes.

Rønne er Bornholms største by og er absolutt verdt et besøk med sine sjarmerende bindingsverkshus og kronglete gater. 

Dueodde

Dueodde

Dueodde er Bornholms sydligste del og er spesielt kjennetegnet av de kilometerlange sandstrendene. Våre sommerhus ligger i kort gåavstand til en av Europas beste strender.
Severdigheter på øyen Bornholm

Severdigheter på øyen Bornholm

Du vil gjerne utforske Bornholms severdigheter? Det finnes noen høydepunkter som du absolutt ikke bør gå glipp av. Et slikt sted er borgruinen Hammershus. Eller hva med Ekkodalen?