Bornholm (per 2020)
Befolkningca. 40 000
Befolkningstetthet67 innbyggere per km²
RegionerRegion Hovedstaden
AdministrasjonssentrumRønne
Areal588,3 km²

Luksuriøse feriehus på Bornholm

Store feriehus på vakre Bornholm – Lei feriehus med basseng

Bornholm er en helt spesiell del av Danmark, og er kjent under flere navn bl.a. Klippeøya, Solskinnsøya og Nordsjøens perle. Naturen er unik!

Når du er gjest i et luksusferiehus, kan du oppleve Bornholms vakre sandstrender, klipper, åser og marker. Bornholm er en attraksjon i seg selv, men kan også by på et rikt kulturliv og opplevelser for både barn og voksne.

Spennende utflukter i Bornholms unike natur

Du kan benytte deg av luksushusets mange aktiviteter, men det er også utallige muligheter for spennende utflukter til øyens mange historiske severdigheter, blant andre Hammershus, Ekkodalen og Christiansø. Bornholm er også kjent for sine mange silderøykerier. Kanskje det er her dere får smake på et stykke Sol over Gudhjem?

Når du besøker et luksuriøst feriehus på Bornholm har du mange muligheter for en aktiv ferie, enten det er golf eller løpe- og spaserturer. Øya kan med fordel oppleves på sykkel på de mange uforstyrrede sykkelrutene som finnes her.

Rønne er Bornholms største by og er absolutt verdt et besøk med sine sjarmerende bindingsverkshus og kronglete gater.

Utleie av feriehus på Bornholm

Bornholm er verdt et besøk året rundt, og husene våre i Dueodde er veldig populære. Vi tilbyr også utleie av feriehus i andre flotte områder i Danmark, på Øland og i Nord-Tyskland. Les mer om områdene nedenfor.

Dueodde

Dueodde

Dueodde er Bornholms sydligste del og er spesielt kjennetegnet av de kilometerlange sandstrendene. Våre sommerhus ligger i kort gåavstand til en av Europas beste strender.
Severdigheter på øyen Bornholm

Severdigheter på øyen Bornholm

Du vil gjerne utforske Bornholms severdigheter? Det finnes noen høydepunkter som du absolutt ikke bør gå glipp av. Et slikt sted er borgruinen Hammershus. Eller hva med Ekkodalen?