Feriehus på Bornholm

Bornholm er en helt spesiell del av Danmark, og er kjent under flere navn bl.a. Klippeøen, Solskinsøen og Østersøens Perle. Naturen her er helt enestående. Her finnes noen av Danmarks vakreste sandstrender, klipper, åser og marker.

Bornholm er en attraksjon i seg selv, men kan også by på et rikt kulturliv og opplevelser for både barn og voksne. Det finnes utallige muligheter for spennende utflukter til øyens mange historiske severdigheter, blant andre Hammershus, Ekkodalen og Christiansø.

Bornholm er også kjent for sine mange silderøykerier. Kanskje det er her det skal smakes på et stykke Sol over Gudhjem? Bornholm kan by på mange ferieaktiviteter, enten det er golf eller løpe- og spaserturer. Øyen kan med fordel oppleves på sykkel på de mange uforstyrrede sykkelruter som finnes.

Rønne er Bornholms største by og er absolutt verdt et besøk med sine sjarmerende bindingsverkshus og kronglete gater. 

Dueodde

Dueodde

Dueodde er Bornholms sydligste del og er spesielt kjennetegnet av de kilometerlange sandstrendene. Våre sommerhus ligger i kort gåavstand til en av Europas beste strender.
Severdigheter på øyen Bornholm

Severdigheter på øyen Bornholm

Du vil gjerne utforske Bornholms severdigheter? Det finnes noen høydepunkter som du absolutt ikke bør gå glipp av. Et slikt sted er borgruinen Hammershus. Eller hva med Ekkodalen?

Kommentarer fra våre gjester

 • Lekkert hus, alt fungerer perfekt. Pent og rent. Flott utformet hus. Bra basseng. God service og informasjon hele veien fra Luksushus.no

  Mogens

 • Vi var i hundre da vi kom inn i huset. Det levde helt opp til våre forventninger. Det var pent, rent og godt vedlikeholdt. Selvfølgelig ser man at huset ikke er helt nytt. Skikkelig luksuriøst med alle spillemaskinene, TV, bra kanaler og noe for alle i alle aldre. Har allerede anbefalt det videre.

  Mikael

 • Hei. Vi er veldig fornøyd med huset. Huset fremstod i god stand og rengjøringen var topp. Vi vil varmt anbefale huset til andre og kommer garantert tilbake ved en senere anledning.

  Jan

 • Takk for lån av deres sommerhus. Vi hadde en fin uke, og sommerhuset var utrolig flott og stilfullt. Det var rent og pent. Vi vil virkelig anbefale dette sommerhuset til våre venner og ønsker gjerne å leie det igjen. Ankomst og avreise var ikke noe problem. Servicekonsulenten var veldig hyggelig.

  Linda

 • Vi hadde noen veldig fine dager med barn og barnebarn. Huset har to soveavdelinger og et praktisk plassert aktivitetsrom. Vi ble tatt godt imot av servicekonsulenten, som hadde sørget for at huset var godt og varmt. God service ved avreise. Vi kan anbefale luksushus.

  Kirsten

 • Alt var perfekt, flott hus og omgivelser, alle generasjoner hadde et fint opphold. Enkel innsjekk og utsjekk. Takk for denne gang

  John

Les vår nyeste brosjyre her.

De ansatte på Luksushus.no

Spørsmål? Vi kan hjelpe

+45 87 25 71 65 eller info@luksushus.no