Luksuriøst feriehus ved Nordsjøen

For mange betyr Nordsjøen det samme som frisk luft i ansiktet, hvite sandstrender, is i kjeks og gode ferieminner. Mange av oss reiser derfor tilbake, igjen og igjen. Både om sommeren og resten av året.

Her er det gode muligheter for å slappe av med familien. Du kan nyte den friske havluften. Kjenne den myke sanden på strendene under føttene. Og hva med et oppfriskende bad? Hele året rundt for de sunne.

Ta med hele familien på ferie i et luksuriøst feriehus ved Nordsjøen

Med et luksuriøst feriehus rett ved Nordsjøen har du plass til hele familien. De luksuriøse feriehusene har både plass nok, og er fulle av muligheter til at hele familien kan holde seg aktive en hel uke. Her er det noe å ta seg til for alle aldre. Barna kan boltre seg i innendørsbassenget, mens de voksne slapper av i badstuen eller tar et slag biljard i stuen.

De fleste av våre luksuriøse feriehus har plass til over 20 personer. De er derfor et godt ferievalg for store familier som ønsker å tilbringe tid sammen i vakre og avslappende omgivelser.

Ser du etter et feriehus med plass til hele familien? Se utvalget vårt av hus ved Nordsjøen.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til din neste ferie i et feriehus
Vi sender løpende ut nyheter, tips og inspirasjon til ferien din og du kan når som helst avslutte abonnementet.
Vi gir ikke e-postadressen din videre.
TAKK FOR AT DU VIL ABONNERE PÅ VÅRT NYHETSBREV
Vi ser frem til å dele nyheter om våre luksushus med deg. Før vi kan gjøre det, må du imidlertid bekrefte påmeldingen via linken i e-posten vi har sendt deg.

Feriehus med svømmebasseng – badegaranti året rundt

Når vi sier at det finnes noe å gjøre for alle i feriehusene våre, er det ikke en løgn. De fleste av de luksuriøse feriehusene våre har for eksempel svømmebasseng, noe som er til stor glede for både barn og voksne. 

I tillegg til svømmebasseng har de fleste av feriehusene ved Nordsjøen også følgende fasiliteter:

 • Boblebad
 • Badstue
 • Bordtennis
 • Biljard
 • Bordfotball
 • Dart
 • Spillkonsoll
 • Internett
 • Stort kjøkken

Se utvalget vårt av luksuriøse feriehus ved Nordsjøen

Besøk de sjarmerende kystbyene langs Nordsjøen

For de som ønsker et avbrekk fra å slappe av på stranden, bade i bassenget, eller å spille bordfotball eller bordtennis, ligger det mange interessante byer langs kysten av Nordsjøen som fortjener oppmerksomhet:

 • Du kan for eksempel besøke Blåvand, som er en livlig og sjarmerende ferieby. Her er det blant annet mulig å besøke et lysstøperi, glassblåseri, keramikkverksted, en mini-zoo og flere spennende museer. Du kan også gå på oppdagelsesferd i de mange etterlatte bunkerne fra 2. verdenskrig.
 • Eller hva med et besøk i Søndervig, som kalles for «porten til Nordsjøen». Her er det direkte adgang til en flott badestrand. Søndervig er en ekte badeby som også byr på klesbutikker, suvenirbutikker og gallerier, hvis du skulle trenge en pause fra strandlivet. 
 • Hvis du ønsker en mer aktiv ferie enn bare hygge, shopping og strandliv, kan du besøke Hvide Sande. Her er det blant annet gode muligheter til å fiske fra moloen eller fra båt. Hvide Sande er også et populært sted for windsurfing og aktiviteter som wakeboarding og vannski.   

Les mer om de forskjellige byene langs vestkysten