Ekstraordinært og luksuriøst feriehus i Ebeltoft til 18 personer

Dette luksuriøse huset med basseng ligger i naturskjønne omgivelser ved Ebeltoft, med kig til havet. Området er spekket med aktivitetsmuligheter og god plass til 18 personer. I Ebeltoft finner du i tillegg til de hyggelige, små gatene med kaféer, restauranter og butikker, også Fregatten Jylland og Glassmuseet.

Luksushuset er bygget med et eget bassengområde – barna kan bade i det 18 m2 store badebassenget med romersk trapp og vannsklie, mens de voksne kan slappe av i boblebadet eller badstuen.

I dette luksuriøse feriehuset kommer ingen til å kjede seg, siden det er bygget med tanke på barn i alle aldre. I det store aktivitetsrommet finnes det nemlig både bordtennis- og biljardbord, bordfotballbord, dart og PlayStation4. Sommerhusets helt egne bar med kjøleskap kan slukke tørsten til de spillende.

Det romslige kjøkkenet har plass til hyggelige sammenkomster, og er innredet med sans for detaljer. Man kan slappe av foran TV-en i sofahjørnet samtidig som noen lager mat i det velutstyrte kjøkkenet med to kjøleskap, to ovner, to oppvaskmaskiner og god fryseplass.

Husets atten soveplasser er fordelt på sju soverom og hems med plass til fire overnattingsgjester (best egnet for barn). De sju rommene er fordelt på to soveavdelinger med hvert sitt bad, som gjør huset godt egnet til flere familier som vil dra på ferie sammen.

Man kan nyte den danske sommerkvelden ved utendørspeisen på den ene av husets to terrasser (delvis overbygd med tak) med komfortable hagemøbler og grill. Barna kan leke med en trampoline, fotballmål, gyngestativ, basketballkurv og sandkasse.

Området er spekket med attraksjoner – både Djurs Sommerland, Ree Park, Skandinavisk Park og Kattegatsenteret ligger i nærheten. Nasjonalparken Mols Bjerke lokker også til et besøk med masse mulighet til nydelige vandre-, ride- og sykkelruter.

Er det storbyen som trekker, er Århus sine mange severdigheter og shoppingmuligheter bare 45 minutters kjøring unna.

Ebeltoft

Østjylland
Luksushus 386
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  2.000 DKK
 • Startpakke
  300 DKK

  Startpakken inneholder: 3 flasker flytende håndsåpe, 1 flaske oppvaskmiddel, 10 oppvasktabletter, 8 ruller toalettpapir, 3 ruller kjøkkenpapir, salt og pepper, 20 kaffefiltre, 1 rull avfallsposer, 1 pakke oppvaskkluter, 2 kjøkkenhåndklær

OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - DVD-spiller - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
18
Antall soverom
7
Bygget/renovert
2016
Areal
295 m2
Tomtestørrelse
3030 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Trampoline

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Avstand til stranden
1300 m
Avstand til restaurant
1000 m
Avstand til butikker
1100 m
Avstand til golfbane
500 m

Romfordeling

 • 4 soverom med 1 dobbeltseng
 • 3 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
DVD-spiller
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV

Kommentarer fra våre gjester

 • Lekkert hus, alt fungerer perfekt. Pent og rent. Flott utformet hus. Bra basseng. God service og informasjon hele veien fra Luksushus.no

  Mogens

 • Vi var i hundre da vi kom inn i huset. Det levde helt opp til våre forventninger. Det var pent, rent og godt vedlikeholdt. Selvfølgelig ser man at huset ikke er helt nytt. Skikkelig luksuriøst med alle spillemaskinene, TV, bra kanaler og noe for alle i alle aldre. Har allerede anbefalt det videre.

  Mikael

 • Hei. Vi er veldig fornøyd med huset. Huset fremstod i god stand og rengjøringen var topp. Vi vil varmt anbefale huset til andre og kommer garantert tilbake ved en senere anledning.

  Jan

 • Takk for lån av deres sommerhus. Vi hadde en fin uke, og sommerhuset var utrolig flott og stilfullt. Det var rent og pent. Vi vil virkelig anbefale dette sommerhuset til våre venner og ønsker gjerne å leie det igjen. Ankomst og avreise var ikke noe problem. Servicekonsulenten var veldig hyggelig.

  Linda

 • Vi hadde noen veldig fine dager med barn og barnebarn. Huset har to soveavdelinger og et praktisk plassert aktivitetsrom. Vi ble tatt godt imot av servicekonsulenten, som hadde sørget for at huset var godt og varmt. God service ved avreise. Vi kan anbefale luksushus.

  Kirsten

 • Alt var perfekt, flott hus og omgivelser, alle generasjoner hadde et fint opphold. Enkel innsjekk og utsjekk. Takk for denne gang

  John

Les vår nyeste brosjyre her.

De ansatte på Luksushus.no

Spørsmål? Vi kan hjelpe

+45 87 25 71 65 eller info@luksushus.no