Elegant, luksuriøst hus med basseng og panoramautsikt over Ebeltoft Vig

Dette eksklusive og luksuriøse feriehuset ligger ved Egsmark Strand i Ebeltoft. Her er det god plass til storfamilien som ønsker å feriere sammen. Feriehuset ligger i vakre omgivelser kun 200 m fra vannet med utsikt over Ebeltoft Vig og kun 4 km fra Ebeltofts sjarmerende gater og byliv, som lett kan nås via en sykkelsti langs vannet. Hvis attraksjoner og naturopplevelser står høyt på ønskelisten til ferien, så ligger Mols Bjerge, Djurs Sommerland, Ree Park og Skandinavisk Dyrepark innen kort kjøreavstand.

Luksushuset er i to etasjer, og det er fullt av aktivitetsmuligheter for både store og små. I stueplan er det store kjøkkenallrommet/oppholdsrommet hvor alle gjestene kan hygge seg sammen. Husets peis er i den ene enden av rommet og kan varme godt på kjølige dager. Det elegante kjøkkenet er velutstyrt med to oppvaskmaskiner, to håndvasker, to komfyrer og god kjøle-/fryseplass.

Feriehuset har 22 soveplasser fordelt på 3 soveavdelinger, hver med 3 dobbeltrom og et bad. Det er derfor både komfortabelt og praktisk for flere familier å feriere under samme tak. De siste 4 soveplassene er på husets hems (best egnet for barn). Feriehuset har til sammen 4 bad og ett enkelt toalett uten bad.

I kjelleren finner dere alt det morsomme! Her er det en velværeavdeling med boblebad til 6 personer, en flott badstue og et svømmebasseng på 20 m2 med vannsklie, motstrømsanlegg og romersk trapp.

I det store aktivitetsrommet er det to forskjellige avdelinger med aktiviteter: en avdeling med bordfotball, bordtennis, PlayStation 4 og Nintendo Wii – og en avdeling med biljardbord og dart samt en helt egen bar med kjøleskap. Her kan dere spille og konkurrere dagen lang. Så selv på kalde dager er nok å ta seg til i dette feriehuset.

Luksushuset er bygget på en naturtomt. Det har en flott anlagt terrasse med hagemøbler hvor det er mulighet til å grille og slappe av om sommeren. Det er både huske og sandkasse til de yngste gjestene.

Ebeltoft

Østjylland
Luksushus 400
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  2.000 DKK
OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - DVD-spiller - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
22
Antall soverom
9
Bygget/renovert
2017
Areal
372 m2
Tomtestørrelse
1500 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Avstand til stranden
250 m
Avstand til restaurant
2000 m
Avstand til butikker
2000 m
Avstand til golfbane
4300 m

Romfordeling

 • 3 soverom med 1 dobbeltseng
 • 6 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
DVD-spiller
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV

Kommentarer fra våre gjester

 • Lekkert hus, alt fungerer perfekt. Pent og rent. Flott utformet hus. Bra basseng. God service og informasjon hele veien fra Luksushus.no

  Mogens

 • Vi var i hundre da vi kom inn i huset. Det levde helt opp til våre forventninger. Det var pent, rent og godt vedlikeholdt. Selvfølgelig ser man at huset ikke er helt nytt. Skikkelig luksuriøst med alle spillemaskinene, TV, bra kanaler og noe for alle i alle aldre. Har allerede anbefalt det videre.

  Mikael

 • Hei. Vi er veldig fornøyd med huset. Huset fremstod i god stand og rengjøringen var topp. Vi vil varmt anbefale huset til andre og kommer garantert tilbake ved en senere anledning.

  Jan

 • Takk for lån av deres sommerhus. Vi hadde en fin uke, og sommerhuset var utrolig flott og stilfullt. Det var rent og pent. Vi vil virkelig anbefale dette sommerhuset til våre venner og ønsker gjerne å leie det igjen. Ankomst og avreise var ikke noe problem. Servicekonsulenten var veldig hyggelig.

  Linda

 • Vi hadde noen veldig fine dager med barn og barnebarn. Huset har to soveavdelinger og et praktisk plassert aktivitetsrom. Vi ble tatt godt imot av servicekonsulenten, som hadde sørget for at huset var godt og varmt. God service ved avreise. Vi kan anbefale luksushus.

  Kirsten

 • Alt var perfekt, flott hus og omgivelser, alle generasjoner hadde et fint opphold. Enkel innsjekk og utsjekk. Takk for denne gang

  John

Les vår nyeste brosjyre her.

De ansatte på Luksushus.no

Spørsmål? Vi kan hjelpe

+45 87 25 71 65 eller info@luksushus.no