Feriehus på Fyn og øyene

Fyn er fin, sies det. Og man må jo si seg enig i at det er noe i det de sier. Fyn er også «fin» som feriedestinasjon, med vakre landskap, barnevennlige strender og mange severdigheter og attraksjoner.

Også Langeland er et flott feriested. Der er det vakker natur og gode muligheter for en aktiv ferie.

Vi leier ut luksussommerhus ved Skåstrup Strand på Nordfyn og i Bagenkop og Lohals på Langeland. Les mer ved å velge et område nedenfor.

Skåstrup strand

Skåstrup strand

Nordfyn kan friste med variert natur, flotte skoger, 80 km med Danmarks fineste badestrender og mange attraksjoner. Her ønskes du velkommen året rundt.
Langeland

Langeland

Langeland er et ferieparadis som har alt lagt til rette for en flott og uforglemmelig ferie med kulturelle opplevelser. Adam Oehlenschläger ble under et av sine besøk inspirert til å skrive Danmarks nasjonalsang.
Sydfyn

Sydfyn

Sydfyn byr på mange forskjellige attraksjoner og flotte naturopplevelser som er verdt et besøk, året rundt. Det sydfynske naturlandskapet er preget av grønne skoger, bakker og kyststrekninger.
Attraksjoner på Fyn og Langeland

Attraksjoner på Fyn og Langeland

Liker du kanskje den stygge andungen eller andre dyr fra eventyrenes verden? Da bør du besøke du H.C. Andersens hus på Fyn. Levende dyr venter på deg i Odense Zoo. Den kalde krigen er temaet for Langelandsfortet Museum.

Kommentarer fra våre gjester

 • Lekkert hus, alt fungerer perfekt. Pent og rent. Flott utformet hus. Bra basseng. God service og informasjon hele veien fra Luksushus.no

  Mogens

 • Vi var i hundre da vi kom inn i huset. Det levde helt opp til våre forventninger. Det var pent, rent og godt vedlikeholdt. Selvfølgelig ser man at huset ikke er helt nytt. Skikkelig luksuriøst med alle spillemaskinene, TV, bra kanaler og noe for alle i alle aldre. Har allerede anbefalt det videre.

  Mikael

 • Hei. Vi er veldig fornøyd med huset. Huset fremstod i god stand og rengjøringen var topp. Vi vil varmt anbefale huset til andre og kommer garantert tilbake ved en senere anledning.

  Jan

 • Takk for lån av deres sommerhus. Vi hadde en fin uke, og sommerhuset var utrolig flott og stilfullt. Det var rent og pent. Vi vil virkelig anbefale dette sommerhuset til våre venner og ønsker gjerne å leie det igjen. Ankomst og avreise var ikke noe problem. Servicekonsulenten var veldig hyggelig.

  Linda

 • Vi hadde noen veldig fine dager med barn og barnebarn. Huset har to soveavdelinger og et praktisk plassert aktivitetsrom. Vi ble tatt godt imot av servicekonsulenten, som hadde sørget for at huset var godt og varmt. God service ved avreise. Vi kan anbefale luksushus.

  Kirsten

 • Alt var perfekt, flott hus og omgivelser, alle generasjoner hadde et fint opphold. Enkel innsjekk og utsjekk. Takk for denne gang

  John

Les vår nyeste brosjyre her.

De ansatte på Luksushus.no

Spørsmål? Vi kan hjelpe

+45 87 25 71 65 eller info@luksushus.no