Feriehus på Fyn og øyene

Fyn er fin, sies det. Og man må jo si seg enig i at det er noe i det de sier. Fyn er også «fin» som feriedestinasjon, med vakre landskap, barnevennlige strender og mange severdigheter og attraksjoner.

Også Langeland er et flott feriested. Der er det vakker natur og gode muligheter for en aktiv ferie.

Vi leier ut luksussommerhus ved Skåstrup Strand på Nordfyn og i Bagenkop og Lohals på Langeland. Les mer ved å velge et område nedenfor.

Bagenkop

Bagenkop

Den lille fiskerbyen Bagenkop ligger på Langelands sørspiss og byr på en herlig strand og hyggelige gater. Byen er omgitt av vakker natur med utsikt over Østersjøen og et område hvor dere kan oppleve ville hester året rundt.
Skåstrup strand

Skåstrup strand

Nordfyn kan friste med variert natur, flotte skoger, 80 km med Danmarks fineste badestrender og mange attraksjoner. Her ønskes du velkommen året rundt.
Langeland

Langeland

Langeland er et ferieparadis som har alt lagt til rette for en flott og uforglemmelig ferie med kulturelle opplevelser. Adam Oehlenschläger ble under et av sine besøk inspirert til å skrive Danmarks nasjonalsang.
Sydfyn

Sydfyn

Sydfyn byr på mange forskjellige attraksjoner og flotte naturopplevelser som er verdt et besøk, året rundt. Det sydfynske naturlandskapet er preget av grønne skoger, bakker og kyststrekninger.
Attraksjoner på Fyn og Langeland

Attraksjoner på Fyn og Langeland

Liker du kanskje den stygge andungen eller andre dyr fra eventyrenes verden? Da bør du besøke du H.C. Andersens hus på Fyn. Levende dyr venter på deg i Odense Zoo. Den kalde krigen er temaet for Langelandsfortet Museum.