Information om Coronavirus/COVID-19

Kjære gjester

Vi får for tiden svært mange henvendelser fra familier og virksomheter som er usikre på hvilke regler som gjelder hvis de ønsker å avbestille oppholdet som følge av myndighetenes kunngjøring om COVID-19.

Som utgangspunkt er det fortsatt de alminnelige leievilkårene som gjelder for leien. Disse vilkårene kan du lese her: https://www.luksushus.no/om-oss/leiebetingelser.

Dessverre er det slik at vi er forpliktet overfor eierne av sommerhusene, og vi har derfor ikke mulighet til å tilbakebetale leien eller tilby ombooking til en annen periode.

Vi kjemper sammen med Feriehusudlejernes Brancheforening for å bli en del av den danske regjeringens hjelpepakke, men akkurat nå er det umulig å vite hvordan og når koronakrisen tar slutt.

Av samme årsak er det mange spørsmål vi ikke kan svare på akkurat nå, men ingen skal være i tvil om at vi svært gjerne vil komme gjestene i møte.

Hvis det blir mulig for oss å tilby dere noe som avviker fra de alminnelige leievilkårene, vil alle som er berørt, motta skriftlig informasjon fra oss.

Den situasjonen som har oppstått, er ukjent og usikker for oss alle. Kontoret vårt er også rammet av at myndighetene har stengt skoler og barnehager, og samtidig anbefaler oss å arbeide hjemmefra.

Derfor håper vi på forståelse for at det kan være ventetid på telefon, og at vi ikke klarer å svare like raskt på e-post som vi pleier.

Vennlig hilsen

Luksushuse.dk

 

Hvilke muligheter finnes?

Forsikring

Vi oppfordrer deg til å undersøke om du er dekket av egne forsikringer. Hvis du er syk, har blitt sagt opp eller det på andre måter har oppstått en forsikringssak, kan du benytte deg av Codans avbestillingsforsikring, som er inkludert i leien. Du kan lese betingelsene for forsikringen her. Spørsmål rettes til Codan på tlf. +45 3355 3323. Vennligst oppgi forsikringsnummer 900 604 4872.

 

Avbestilling

Alle avbestillinger sendes skriftlig til oss på info@luksushuse.dk. Når vi har behandlet e-posten din, vil du motta en bekreftelse på avbestillingen.

 

Senest opdateret 19.3.202 7:00