Feriehus ved Limfjorden

Limfjorden er et naturskjønt område helt nord i Danmark som strekker seg fra Thyborøn i vest til Hals i øst, og deler Vendsyssel og Thy fra resten av Jylland. Den lange kystlinjen er nesten 1.000 km og byr på mange fine badestrender og flotte naturopplevelser. Her kan dere vente dere en god ferie i stilfulle luksussommerhus!

I vikingernes fotspor ved Limfjorden

På Museum Mors kan man få et innblikk i områdets natur og landskap gjennom tidene, og det er mulig å se ulike fossiler og spor helt tilbake til vikingtiden.

Luksushusene ved Limfjorden tiltrekker seg mange sportsutøvere og naturelskere. Med sin flotte utsikt til øyene Mors og Fur, er Glyngøre ett av de mest populære feriehusområdene ved Limfjorden. På østsiden av Venø Bugt ligger Ejsingholm og Hostrup Strand, som byr på gode sykkelruter og flotte badestrender. I Sillerslev kan man oppleve autentisk sjarm fra en ekte fiskerlandsby på Mors. Luksussommerhusene her er ideelle til familier som ønsker en avslappende ferie i vakre omgivelser. Virksund ligger relativt sydlig til ved Hjarbæk fjord, og med både marina, golfbaner og flotte strender gir dette de beste rammene for en god ferie i et luksussommerhus.

Aktiviteter for hele familien

En ferie i et luksushus ved Limfjorden er noe helt spesielt. Her finner dere flotte bukter, bratte skrenter, sanddyner og store skoger. Fra de mange åsene er det en flott utsikt over landskapet. En aktuell utflukt kan være Nationalpark Thy eller en seiltur på fjorden. Strendene ved Limfjorden er dessuten ideelle for seilsportutøvere. Her kan du surfe, windsurfe og kitesurfe, og Toftum Bjerge er et populært område for paragliding. I Glyngøre finner dere dessuten en stor dykkerpark med skipsvrak, vraket av en stridsvogn, hinderløyper, skjær og en grotte.

De som ønsker å oppleve bylivet, vil finne seg godt til rette i de større, omkringliggende byene Nykøbing, Thisted, Struer og Skive. Også Danmarks fjerde største by, Aalborg, er et besøk verdt i løpet av ferien ved Limfjorden. Her finner dere ulike butikker, restauranter, kafeer og severdigheter.

Severdigheter ved Limfjorden som dere ikke må gå glipp av

Luksushusene ved Limfjorden gir dere det beste utgangspunktet for å utforske severdighetene i området. Til disse hører for eksempel den godt bevarte middelalderborgen Spøttrup ved Skive og Aalborgs 600 meter lange Limfjordsbro som løftes opp når store skip skal passere. Jesperhus Blomsterpark med lekeland og jungelzoo er et flott og morsomt utfluktsmål for hele familien. I Mønsted finnes verdens største kalkgruve, og denne kan dere oppleve på nært hold. Vi anbefaler også et besøk på Jyllands eldste bondegård, Frilandsmuseet Hjerl Hede. Her kan dere fordype dere i gamle håndverkstradisjoner og landbruksmetoder og få et innblikk i livet i en liten dansk landsby i gamle dager.

 

Hostrup Strand

Hostrup Strand

Ved sydkysten av Salling ved Limfjorden ligger det flotte feriehusområdet Hostrup Strand med utsikt over Venø Bugt.
Ejsingholm

Ejsingholm

Ejsingholms strand i Limfjorden er barnevennlig og velegnet til kitesurfing og brettseiling. Ejsingsholm ligger på østsiden av Venø Bugt, litt nord for Vinderup. Området består av marker og enger, og ved den nordlige delen av stranden er det bratte klipper.
Virksund

Virksund

Virksund ligger i Midtjylland og er en liten by ved Hjarbæk Fjords utmunning ved Limfjorden. Fra Virksund er det 20 kilometer til Skive og 34 kilometer til Hobro, hvor det er gode shoppingmuligheter. 
Glyngøre

Glyngøre

Glyngøre er en gammel fiskerby ved Sallingsund hvor feriegjester kan kose seg blant nydelige og avslappende omgivelser. Den hyggelige byen ved Limfjorden har en flott utsikt til øyene Mors og Fur.
Attraksjonene ved Limfjorden

Attraksjonene ved Limfjorden

Ved Limfjorden kan du stige ned i dypet av Mønsted Kalkgruve. Foretrekker du blomstenes verden? Dra til Jesperhus Blomsterpark i stedet. Hjerl Hede museum tar deg med på en spennende reise fra steinalderen og frem til moderne tider. Ridderleker kan oppleves på Spøttrup Borg.

Kommentarer fra våre gjester

 • Lekkert hus, alt fungerer perfekt. Pent og rent. Flott utformet hus. Bra basseng. God service og informasjon hele veien fra Luksushus.no

  Mogens

 • Vi var i hundre da vi kom inn i huset. Det levde helt opp til våre forventninger. Det var pent, rent og godt vedlikeholdt. Selvfølgelig ser man at huset ikke er helt nytt. Skikkelig luksuriøst med alle spillemaskinene, TV, bra kanaler og noe for alle i alle aldre. Har allerede anbefalt det videre.

  Mikael

 • Hei. Vi er veldig fornøyd med huset. Huset fremstod i god stand og rengjøringen var topp. Vi vil varmt anbefale huset til andre og kommer garantert tilbake ved en senere anledning.

  Jan

 • Takk for lån av deres sommerhus. Vi hadde en fin uke, og sommerhuset var utrolig flott og stilfullt. Det var rent og pent. Vi vil virkelig anbefale dette sommerhuset til våre venner og ønsker gjerne å leie det igjen. Ankomst og avreise var ikke noe problem. Servicekonsulenten var veldig hyggelig.

  Linda

 • Vi hadde noen veldig fine dager med barn og barnebarn. Huset har to soveavdelinger og et praktisk plassert aktivitetsrom. Vi ble tatt godt imot av servicekonsulenten, som hadde sørget for at huset var godt og varmt. God service ved avreise. Vi kan anbefale luksushus.

  Kirsten

 • Alt var perfekt, flott hus og omgivelser, alle generasjoner hadde et fint opphold. Enkel innsjekk og utsjekk. Takk for denne gang

  John

Les vår nyeste brosjyre her.

De ansatte på Luksushus.no

Spørsmål? Vi kan hjelpe

+45 87 25 71 65 eller info@luksushus.no