Jesperhus Feriepark

Reiser dere med barn, er Jesperhus Feriepark er det perfekte stedet for en hyggelig familieopplevelse. Her kan dere rusle rundt og nyte synet av over en halv million blomster mens barna boltrer seg i parkens lekeland. 

En park full av blomster

Jesperhus Feriepark åpner dørene i mai, og allerede da møtes dere av et stort og fargerikt blomsterhav. Blomstene spirer og noen av dem er allerede utsprunget. Om våren kan du oppleve det fantastiske synet av over 100 000 tulipaner som blomstrer.

I løpet av sommeren står over en halv million sommerplanter i full blomst her, så hvis du mangler inspirasjon til din egen hage, kan du finne det i Jesperhus Feriepark. Ta turen innom parkens to staudeavdelinger, Eventyrhaven og Inspirationshaven, for å finne både inspirasjon og ideer.

Hus laget av blomster

En lek for de minste

Hvis barna blir lei av å se på blomster, finnes det mye annet de kan gjøre. Parken har en utendørs lekeplass med forskjellige aktivitetsmuligheter, blant annet ponniridning, minibåter og karuseller. Ferieparken har dessuten en innendørs lekeplass, Hugoland, som er spesielt egnet for de aller minste. Her kan barna more seg med å utforske Ritas Rævehule og Dellekajs hytte eller leke i den store sandkassen. Det finnes også en tegnestue for de som vil være litt kreative.

Jesperhus Feriepark har dessuten nylig åpnet Zik og Zaks Abeland, der barna kan holde seg i aktivitet i leketårnene eller i Hugos Værksted. Det er dessuten en lekeplass for de aller minste her, med godt utsyn, så foreldrene kan slappe av mens barna morer seg.

Barnevennlig zoo og jungelsti

I tillegg til at parken er en kombinert blomster- og lekepark, kan den også by på en jungelzoo på hele 3000 m2. Her går dyrene fritt omkring, og man kan treffe på aper, fugler og forskjellige krypdyr. Men ta det helt med ro – alle dyrene er fredelige og helt ufarlige.

Her kan du sende ut barna og la dem utforske jungelstien. Parken har nemlig anlagt en jungelsti gjennom de ulike delene av jungelzooen – men pass på at ingen faller i vannet.

Underholdning for barn i Jesperhus Feriepark

4D-kino

Parken har også en 4D-kino, der alle sanser stimuleres. Dere kan velge mellom tre filmer: «The Son of Bigfoot», «The Good, the bad and a horse» og «Birds of a feather». Alle filmene har dansk tale.

Du finner Jesperhus Feriepark her

Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors