Øya Møn
ArealAreal 217,75 km²
Befolkning9337
Befolkningstetthet43 innbyggere per km²
VannØstersjøen
Koordinater54° 59′ N, 12° 18′ O
Høyeste toppAborrebjerg, høyde: 143 m
AttraksjonerMøns Klint, Liselund slott, Møn fyr

Luksuriøse feriehus på Lolland, Falster og Møn

Utleie av store feriehus med basseng

Lolland og Falster og Møn kan friste med flotte ferieopplevelser for hele familien. Det er flott natur og fine strender. Stranden i Marielyst på Falster har faktisk flere ganger blitt kåret til Danmarks beste strand.

Severdigheter og attraksjoner på Lolland, Falster og Møn

Har dere lyst på en aktiv ferie, er det gode muligheter for gå- og sykkelturer. Lolland og Falster preges av åpne, grønne landskaper og milevis av hvite sandstrender. På Møn finner du Møns Klint, som er en av Danmarks mest populære naturskatter. I tillegg er det et rikt dyre- og fugleliv i området, så husk å ta med kikkert på utflukten.

På Lolland og Falster kan man kjøpe ferske lokale matvarer og f.eks. tilberede en nydelig middag på kjøkkenet i det luksuriøse feriehuset. Dere kan besøke Knuthenborg Safaripark og komme tett innpå vilt dyreliv. Her er det heller ikke lang vei til fornøyelsesparken BonBon-Land, som er populær blant både store og små.

Utleie av feriehus på Lolland, Falster og Møn

Når du bestiller feriehus på luksushus.no kan du være sikker på å finne det luksuriøse feriehuset som passer dine behov. På Lolland, Falster og Møn leier vi dessuten ut hus i Marielyst, Hummingen, Kramnitze, Råbylille strand og Østersøbadet. Se mer om områdene og de luksuriøse feriehusene nedenfor.

Marielyst

Marielyst

I Marielyst finnes det opplevelser for alle, uansett alder. Mulighetene er mange, enten man vil late seg på de brede, hvite strendene ved Østersjøens brusende bølger eller shoppe i byens mange butikker
Hummingen

Hummingen

Hummingen strand er en av de beste badestrendene på Lolland og ligger i et naturskjønt område med et rikt dyre- og fugleliv. Landskapet på Lolland er godt eget til sykkelturer, og det er mange flotte gå- og sykkelstier.
Kramnitze

Kramnitze

På ferie i Kramnitze kan du blant annet besøke Knuthenborg Safaripark Fortsatt drives det med fiske fra Kramnitzes hyggelige havn, og man kan kjøpe fisk fra båtene.
Østersøbadet

Østersøbadet

Østersøbadet kan friste med avslapping på den fine sandstranden og gode handlemuligheter i Rødby, som ikke ligger langt unna. Ta med barna en tur til badelandet Lalandia, hvor det er bowlingsenter, Little Vegas, barneshow, minigolf og skøytebane.
Råbylille strand

Råbylille strand

Besøk Møn og dens vakre naturomgivelser og få en opplevelse for livet. Møn er en av Danmarks vakreste øyer. Her finnes det utallige muligheter for både avslappende ferier og ferier med høyt aktivitetsnivå.
Severdigheter på Lolland, Falster og Møn

Severdigheter på Lolland, Falster og Møn

Falster, Lolland og Møn er flotte reisemål i Danmark. Men finnes det også interessante severdigheter i denne regionen? Ja, det gjør det. Et godt eksempel er Knuthenborg Safaripark.