Feriehus på Lolland, Falster og Møn

Lolland og Falster kan friste med flotte ferieopplevelser for hele familien. Det er flott natur og fine strender. Stranden i Marielyst har faktisk flere ganger blitt kåret til Danmarks beste strand. På Lolland og Falster kan man kjøpe ferske lokale matvarer og f.eks. tilberede en nydelig middag i luksushusets romslige kjøkken. Har man lyst på en aktiv ferie, er det mange muligheter for gå- og sykkelturer både på Lolland og Falster.

På Lolland, Falster og Møn kan man leie luksuriøse sommerhus i Marielyst, Hummingen, Kramnitze, Østersøbadet eller Råby lillestrand. Les mer nedenfor.

Marielyst

Marielyst

I Marielyst finnes det opplevelser for alle, uansett alder. Mulighetene er mange, enten man vil late seg på de brede, hvite strendene ved Østersjøens brusende bølger eller shoppe i byens mange butikker
Hummingen

Hummingen

Hummingen strand er en av de beste badestrendene på Lolland og ligger i et naturskjønt område med et rikt dyre- og fugleliv. Landskapet på Lolland er godt eget til sykkelturer, og det er mange flotte gå- og sykkelstier.
Kramnitze

Kramnitze

På ferie i Kramnitze kan du blant annet besøke Knuthenborg Safaripark Fortsatt drives det med fiske fra Kramnitzes hyggelige havn, og man kan kjøpe fisk fra båtene.
Østersøbadet

Østersøbadet

Østersøbadet kan friste med avslapping på den fine sandstranden og gode handlemuligheter i Rødby, som ikke ligger langt unna. Ta med barna en tur til badelandet Lalandia, hvor det er bowlingsenter, Little Vegas, barneshow, minigolf og skøytebane.
Råbylille strand

Råbylille strand

Besøk Møn og dens vakre naturomgivelser og få en opplevelse for livet. Møn er en av Danmarks vakreste øyer. Her finnes det utallige muligheter for både avslappende ferier og ferier med høyt aktivitetsnivå.
Severdigheter på Lolland, Falster og Møn

Severdigheter på Lolland, Falster og Møn

Falster, Lolland og Møn er flotte reisemål i Danmark. Men finnes det også interessante severdigheter i denne regionen? Ja, det gjør det. Et godt eksempel er Knuthenborg Safaripark.