Feriehus på Lolland, Falster og Møn

Lolland og Falster kan friste med flotte ferieopplevelser for hele familien. Det er flott natur og fine strender. Stranden i Marielyst har faktisk flere ganger blitt kåret til Danmarks beste strand. På Lolland og Falster kan man kjøpe ferske lokale matvarer og f.eks. tilberede en nydelig middag i luksushusets romslige kjøkken. Har man lyst på en aktiv ferie, er det mange muligheter for gå- og sykkelturer både på Lolland og Falster.

På Lolland, Falster og Møn kan man leie luksuriøse sommerhus i Marielyst, Hummingen, Kramnitze, Østersøbadet eller Råby lillestrand. Les mer nedenfor.

Marielyst

Marielyst

I Marielyst finnes det opplevelser for alle, uansett alder. Mulighetene er mange, enten man vil late seg på de brede, hvite strendene ved Østersjøens brusende bølger eller shoppe i byens mange butikker
Hummingen

Hummingen

Hummingen strand er en av de beste badestrendene på Lolland og ligger i et naturskjønt område med et rikt dyre- og fugleliv. Landskapet på Lolland er godt eget til sykkelturer, og det er mange flotte gå- og sykkelstier.
Kramnitze

Kramnitze

På ferie i Kramnitze kan du blant annet besøke Knuthenborg Safaripark Fortsatt drives det med fiske fra Kramnitzes hyggelige havn, og man kan kjøpe fisk fra båtene.
Østersøbadet

Østersøbadet

Østersøbadet kan friste med avslapping på den fine sandstranden og gode handlemuligheter i Rødby, som ikke ligger langt unna. Ta med barna en tur til badelandet Lalandia, hvor det er bowlingsenter, Little Vegas, barneshow, minigolf og skøytebane.
Råbylille strand

Råbylille strand

Besøk Møn og dens vakre naturomgivelser og få en opplevelse for livet. Møn er en av Danmarks vakreste øyer. Her finnes det utallige muligheter for både avslappende ferier og ferier med høyt aktivitetsnivå.
Severdigheter på Lolland, Falster og Møn

Severdigheter på Lolland, Falster og Møn

Falster, Lolland og Møn er flotte reisemål i Danmark. Men finnes det også interessante severdigheter i denne regionen? Ja, det gjør det. Et godt eksempel er Knuthenborg Safaripark.

Kommentarer fra våre gjester

 • Lekkert hus, alt fungerer perfekt. Pent og rent. Flott utformet hus. Bra basseng. God service og informasjon hele veien fra Luksushus.no

  Mogens

 • Vi var i hundre da vi kom inn i huset. Det levde helt opp til våre forventninger. Det var pent, rent og godt vedlikeholdt. Selvfølgelig ser man at huset ikke er helt nytt. Skikkelig luksuriøst med alle spillemaskinene, TV, bra kanaler og noe for alle i alle aldre. Har allerede anbefalt det videre.

  Mikael

 • Hei. Vi er veldig fornøyd med huset. Huset fremstod i god stand og rengjøringen var topp. Vi vil varmt anbefale huset til andre og kommer garantert tilbake ved en senere anledning.

  Jan

 • Takk for lån av deres sommerhus. Vi hadde en fin uke, og sommerhuset var utrolig flott og stilfullt. Det var rent og pent. Vi vil virkelig anbefale dette sommerhuset til våre venner og ønsker gjerne å leie det igjen. Ankomst og avreise var ikke noe problem. Servicekonsulenten var veldig hyggelig.

  Linda

 • Vi hadde noen veldig fine dager med barn og barnebarn. Huset har to soveavdelinger og et praktisk plassert aktivitetsrom. Vi ble tatt godt imot av servicekonsulenten, som hadde sørget for at huset var godt og varmt. God service ved avreise. Vi kan anbefale luksushus.

  Kirsten

 • Alt var perfekt, flott hus og omgivelser, alle generasjoner hadde et fint opphold. Enkel innsjekk og utsjekk. Takk for denne gang

  John

Les vår nyeste brosjyre her.

De ansatte på Luksushus.no

Spørsmål? Vi kan hjelpe

+45 87 25 71 65 eller info@luksushus.no