Feriehus i Nordjylland

Nordjylland har mye å by på som feriedestinasjon, enten man vil slappe av på stranden ved havet eller om man ønsker en aktiv ferie. Dessuten er det mange attraksjoner og severdigheter i Nordjylland. Skulle man ha lyst til å forlate det private "badelandet" for en dag eller to, er det mange aktivitetsmuligheter for både store og små. 

I Nordjylland leier vi ut luksuriøse feriehus i Nr. Lyngby ved Løkken og Ålbæk ved Skagen. Les mer ved å klikke på et område nedenfor.

Blokhus

Blokhus

I Jammerbukten ligger den lille danske badebyen Blokhus. Hos oss kan du leie et feriehus med luksus og basseng i Blokhus.
Ålbæk

Ålbæk

"Lysets Land", som spissen av Jylland med god grunn kalles, er med sin vakre natur og lange barnevennlige badestrender et kjært reisemål hele året. Området rundt Ålbæk byr på vakker natur og spennende utflukter.
Grønhøj nær Blokhus

Grønhøj nær Blokhus

Grønhøj ligger i vakre omgivelser nær både skog og strand. Den brede sandstranden med sanddyner har også Blått Flagg-sertifisering. Stranden kan friste med vann, sand og vakre solnedganger året rundt.
Nr. Lyngby ved Løkken

Nr. Lyngby ved Løkken

Nr. Lyngby, et gammelt fiskevær, er et naturskjønt område med sanddyner, skog, lyng og lange flotte hvite sandstrender ved Nordsjøen. Området ligger mellom feriebyene Løkken og Lønstrup.
Vorupør

Vorupør

Vorupør er en liten perle i Thy. Den unike bade- og fiskerbyen har en perfekt beliggenhet rett ved Nordsjøen.
Attraksjoner i Nordjylland

Attraksjoner i Nordjylland

I Nordjylland kan du oppleve sandete attraksjoner som for eksempel Den tilsandede kirke og den vandrende sanddynen Råbjerg Mile. Ved Aalborg Zoo kan du beundre nydelige isbjørner og stolte sebraer, og Skagens Museum lover deg til og med tre museumsbesøk på en gang.