Lille Vildmosecentret

Kom tett innpå en del av Danmarks eldste natur, lær om alle dyrene og plantene som lever i myra, og se hvordan mennesker har brukt myra gjennom tidene – med et besøk til Lille Vildmosecentret og alle de interaktive utstillingene som finnes der.

Opplevelser både ute, inne og på din egen kropp

Lille Vildmosecentret har fire spennende utstillinger med temaene «myras dannelse», «myra og mennesket», «myras planter og dyr» og «opplevelser i myra». En av utstillingene fokuserer på de tre hjorteartene som finnes i myrområder. Her kan dere gå på opplevelsesferd og få svar på alle spørsmålene dere måtte ha om de største dyrene i Norden. Hvis dere trenger å hvile beina under besøket, viser senterets kino seks forskjellige filmer om myras natur, dyr og årstider.

Oplevelser på Lille Vildmodecentret

Kom tett innpå dyrene

Utenfor, i «villmarka», kan dere besøke de store dyrene som lever i myrområder, blant annet ørner, traner, villsvin, kronhjort og elg. Hvis dere er heldige, kan dere få øye på en av disse kjempene og erfare hvordan livene deres er, ved å sammenligne egen kropp og sanser med deres. I tillegg er det mulig å komme veldig nærme senterets villsvin. De blir matet flere ganger om dagen.

Mye mer enn en myr

Hvis myra og dens innbyggere ikke helt vekker nysgjerrigheten hos deg og familien din, er det flaks at sentret byr på mye, mye mer. Med adgang til både Vildmosegaard, leirplassen, parken, utsiktstårnet, bålhytta og naturlekeplassen, hvor dere kan møte trollet Lille Vildma, er dere garantert en lærerik, aktiv og gøyal ettermiddag i det fri.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til din neste ferie i et feriehus
Vi sender løpende ut nyheter, tips og inspirasjon til ferien din og du kan når som helst avslutte abonnementet.
Vi gir ikke e-postadressen din videre.
TAKK FOR AT DU VIL ABONNERE PÅ VÅRT NYHETSBREV
Vi ser frem til å dele nyheter om våre luksushus med deg. Før vi kan gjøre det, må du imidlertid bekrefte påmeldingen via linken i e-posten vi har sendt deg.

Feriemoro året rundt

På Lille Vildmosecentret er det mye å finne på, uansett årstid eller ferie. Påskeferien og vårsesongen kan brukes på gåturer og fotoutstillinger, mens sommeren byr på krabbefiske, gruppeleker, guidede turer, jakt og mat på bål. På slutten av sesongen, i løpet av høsten, organiseres det arrangementer med fokus på mat fra skogen, endringene i naturen og dyr i brunst, mens høstferien markerer sesongavslutningen på sentret med flåing av vilt, moro med gresskarhoder og mat på bål. Det er aldri kjedelig i myra!

Feriemoro året rundt

Kontakt

Les mer om Lille Vildmosecentret eller besøk sentret på denne adressen:

​Lille Vildmosecentret
Birkesøvej 16, Dokkedal
9280 Storvorde

Tlf.: +45 99 31 75 50