Feriehus i Nordjylland

Nordjylland har mye å by på som feriedestinasjon, enten man vil slappe av på stranden ved havet eller om man ønsker en aktiv ferie. Dessuten er det mange attraksjoner og severdigheter i Nordjylland. Skulle man ha lyst til å forlate det private "badelandet" for en dag eller to, er det mange aktivitetsmuligheter for både store og små. 

I Nordjylland leier vi ut luksuriøse feriehus i Nr. Lyngby ved Løkken og Ålbæk ved Skagen. Les mer ved å klikke på et område nedenfor.

Blokhus

Blokhus

I Jammerbukten ligger den lille danske badebyen Blokhus. Hos oss kan du leie et feriehus med luksus og basseng i Blokhus.
Ålbæk

Ålbæk

"Lysets Land", som spissen av Jylland med god grunn kalles, er med sin vakre natur og lange barnevennlige badestrender et kjært reisemål hele året. Området rundt Ålbæk byr på vakker natur og spennende utflukter.
Grønhøj nær Blokhus

Grønhøj nær Blokhus

Grønhøj ligger i vakre omgivelser nær både skog og strand. Den brede sandstranden med sanddyner har også Blått Flagg-sertifisering. Stranden kan friste med vann, sand og vakre solnedganger året rundt.
Nr. Lyngby ved Løkken

Nr. Lyngby ved Løkken

Nr. Lyngby, et gammelt fiskevær, er et naturskjønt område med sanddyner, skog, lyng og lange flotte hvite sandstrender ved Nordsjøen. Området ligger mellom feriebyene Løkken og Lønstrup.
Vorupør

Vorupør

Vorupør er en liten perle i Thy. Den unike bade- og fiskerbyen har en perfekt beliggenhet rett ved Nordsjøen.
Attraksjoner i Nordjylland

Attraksjoner i Nordjylland

I Nordjylland kan du oppleve sandete attraksjoner som for eksempel Den tilsandede kirke og den vandrende sanddynen Råbjerg Mile. Ved Aalborg Zoo kan du beundre nydelige isbjørner og stolte sebraer, og Skagens Museum lover deg til og med tre museumsbesøk på en gang.

Kommentarer fra våre gjester

 • Lekkert hus, alt fungerer perfekt. Pent og rent. Flott utformet hus. Bra basseng. God service og informasjon hele veien fra Luksushus.no

  Mogens

 • Vi var i hundre da vi kom inn i huset. Det levde helt opp til våre forventninger. Det var pent, rent og godt vedlikeholdt. Selvfølgelig ser man at huset ikke er helt nytt. Skikkelig luksuriøst med alle spillemaskinene, TV, bra kanaler og noe for alle i alle aldre. Har allerede anbefalt det videre.

  Mikael

 • Hei. Vi er veldig fornøyd med huset. Huset fremstod i god stand og rengjøringen var topp. Vi vil varmt anbefale huset til andre og kommer garantert tilbake ved en senere anledning.

  Jan

 • Takk for lån av deres sommerhus. Vi hadde en fin uke, og sommerhuset var utrolig flott og stilfullt. Det var rent og pent. Vi vil virkelig anbefale dette sommerhuset til våre venner og ønsker gjerne å leie det igjen. Ankomst og avreise var ikke noe problem. Servicekonsulenten var veldig hyggelig.

  Linda

 • Vi hadde noen veldig fine dager med barn og barnebarn. Huset har to soveavdelinger og et praktisk plassert aktivitetsrom. Vi ble tatt godt imot av servicekonsulenten, som hadde sørget for at huset var godt og varmt. God service ved avreise. Vi kan anbefale luksushus.

  Kirsten

 • Alt var perfekt, flott hus og omgivelser, alle generasjoner hadde et fint opphold. Enkel innsjekk og utsjekk. Takk for denne gang

  John

Les vår nyeste brosjyre her.

De ansatte på Luksushus.no

Spørsmål? Vi kan hjelpe

+45 87 25 71 65 eller info@luksushus.no