Feriehus på Sjælland

Nord-Sjælland kalles også den danske riviera. Det er hundrevis av kilometer med flotte strender, hyggelige gamle fiskevær, kafeer, restauranter, severdigheter og vakker natur. Så uansett om man bare vil slappe av og nyte livet eller om man ønsker en aktiv ferie full av aktiviteter og opplevelser, er våre hus på Sjælland et opplagt utgangspunkt for en ferie eller helgetur. Det er dessuten enkelt å komme seg til hovedstaden for å se alle attraksjonene og mulighetene storbyen har å by på.

På Sjælland leier vi ut luksussommerhus i Tisvildeleje, Hornbæk og Gilleleje. Les mer nedenfor.

Vejby Strand

Vejby Strand

Vejby Strand er en liten, sjarmerende badeby med en hyggelig strandpromenade og barnevennlig strand. Vejby har en perfekt beliggenhet for utflukter til Nordsjællands mange flotte attraksjoner.
Tisvildeleje

Tisvildeleje

Tisvildeleje ligger i Nordsjælland ved Kattegats kyst i et naturskjønt område få kilometer fra Arresø. Her er en av Nordsjællands beste og mest barnevennlige sandstrender.
Gilleleje

Gilleleje

Kombinasjonen av det sjarmerende turist-, handels-, og fiskemiljøet gjør Gilleleje til en perle full av flotte ferieopplevelser. Både store og små vil finne inspirasjon enten man koser seg på stranden ved havet eller går på tur i den flotte naturen.
Hornbæk

Hornbæk

Området rundt Hornbæk byr på utallige spennende severdigheter som f.eks. slottene Kronborg, Fredensborg og Frederiksborg, som alle er verdt et besøk. Hornbæks fantastiske natur lokker med skog og strand. 
Asserbo/Liseleje

Asserbo/Liseleje

Området omkring Asserbo og Liseleje kan by på lange hvite sandstrender med blått flagg og livreddere i sommerferien, store skoger og mange spennende utfluktsmål.
Odsherred

Odsherred

Odsherred er en utmerket familiedestinasjon. Her finnes det barnevennlige strender, hyggelige havner, utallige sykkel- og vandreruter samt spennende attraksjoner.
Sjælland – et sted fullt av attraksjoner

Sjælland – et sted fullt av attraksjoner

Så allsidige er attraksjonene i Sjælland: Hvis du elsker kultur, vil Frederiksborg slott og Louisiana kunstmuseum være noe for deg. Som fornøyelsesparker tilbys Sommerland Sjælland og Tivoli.

Kommentarer fra våre gjester

 • Lekkert hus, alt fungerer perfekt. Pent og rent. Flott utformet hus. Bra basseng. God service og informasjon hele veien fra Luksushus.no

  Mogens

 • Vi var i hundre da vi kom inn i huset. Det levde helt opp til våre forventninger. Det var pent, rent og godt vedlikeholdt. Selvfølgelig ser man at huset ikke er helt nytt. Skikkelig luksuriøst med alle spillemaskinene, TV, bra kanaler og noe for alle i alle aldre. Har allerede anbefalt det videre.

  Mikael

 • Hei. Vi er veldig fornøyd med huset. Huset fremstod i god stand og rengjøringen var topp. Vi vil varmt anbefale huset til andre og kommer garantert tilbake ved en senere anledning.

  Jan

 • Takk for lån av deres sommerhus. Vi hadde en fin uke, og sommerhuset var utrolig flott og stilfullt. Det var rent og pent. Vi vil virkelig anbefale dette sommerhuset til våre venner og ønsker gjerne å leie det igjen. Ankomst og avreise var ikke noe problem. Servicekonsulenten var veldig hyggelig.

  Linda

 • Vi hadde noen veldig fine dager med barn og barnebarn. Huset har to soveavdelinger og et praktisk plassert aktivitetsrom. Vi ble tatt godt imot av servicekonsulenten, som hadde sørget for at huset var godt og varmt. God service ved avreise. Vi kan anbefale luksushus.

  Kirsten

 • Alt var perfekt, flott hus og omgivelser, alle generasjoner hadde et fint opphold. Enkel innsjekk og utsjekk. Takk for denne gang

  John

Les vår nyeste brosjyre her.

De ansatte på Luksushus.no

Spørsmål? Vi kan hjelpe

+45 87 25 71 65 eller info@luksushus.no