Feriehus på Sjælland

Nord-Sjælland kalles også den danske riviera. Det er hundrevis av kilometer med flotte strender, hyggelige gamle fiskevær, kafeer, restauranter, severdigheter og vakker natur. Så uansett om man bare vil slappe av og nyte livet eller om man ønsker en aktiv ferie full av aktiviteter og opplevelser, er våre hus på Sjælland et opplagt utgangspunkt for en ferie eller helgetur. Det er dessuten enkelt å komme seg til hovedstaden for å se alle attraksjonene og mulighetene storbyen har å by på.

På Sjælland leier vi ut luksussommerhus i Tisvildeleje, Hornbæk og Gilleleje. Les mer nedenfor.

Vejby Strand

Vejby Strand

Vejby Strand er en liten, sjarmerende badeby med en hyggelig strandpromenade og barnevennlig strand. Vejby har en perfekt beliggenhet for utflukter til Nordsjællands mange flotte attraksjoner.
Tisvildeleje

Tisvildeleje

Tisvildeleje ligger i Nordsjælland ved Kattegats kyst i et naturskjønt område få kilometer fra Arresø. Her er en av Nordsjællands beste og mest barnevennlige sandstrender.
Gilleleje

Gilleleje

Kombinasjonen av det sjarmerende turist-, handels-, og fiskemiljøet gjør Gilleleje til en perle full av flotte ferieopplevelser. Både store og små vil finne inspirasjon enten man koser seg på stranden ved havet eller går på tur i den flotte naturen.
Hornbæk

Hornbæk

Området rundt Hornbæk byr på utallige spennende severdigheter som f.eks. slottene Kronborg, Fredensborg og Frederiksborg, som alle er verdt et besøk. Hornbæks fantastiske natur lokker med skog og strand. 
Asserbo/Liseleje

Asserbo/Liseleje

Området omkring Asserbo og Liseleje kan by på lange hvite sandstrender med blått flagg og livreddere i sommerferien, store skoger og mange spennende utfluktsmål.
Odsherred

Odsherred

Odsherred er en utmerket familiedestinasjon. Her finnes det barnevennlige strender, hyggelige havner, utallige sykkel- og vandreruter samt spennende attraksjoner.
Sjælland – et sted fullt av attraksjoner

Sjælland – et sted fullt av attraksjoner

Så allsidige er attraksjonene i Sjælland: Hvis du elsker kultur, vil Frederiksborg slott og Louisiana kunstmuseum være noe for deg. Som fornøyelsesparker tilbys Sommerland Sjælland og Tivoli.