Nordsjælland
TettstederHundested, Gilleleje, Helsingør
Kystlinje100 kilometer
HavØstersjøen/Kattegat
Populære strenderfra vest til øst Trekanten Strand i Hundested, Gråstenvej strand, Liseleje strand, Tisvildeleje strand, Rågeleje strand, Gilleleje veststrand, Dronningemølle strand, Hornbæk strand vest og øst
SlottFrederiksborg, Kronborg, Fredensborg
MuseerM/S maritimt museum, Louisiana museum for moderne kunst

Luksusferiehus i Nordsjælland

Lei et stort feriehus på den danske rivieraen i Nordsjælland

Nordsjælland kalles også den danske rivieraen. Her finner du en rekke herlige sandstrender, grønne skoger, trivelige, gamle fiskevær, kafeer, restauranter og interessante severdigheter. Enten du og familien din bare vil slappe av og nyte livet, eller ha en aktiv ferie, kan dere gjøre dette i ett av våre luksushus på Sjælland.

Vakker natur og spennende attraksjoner på Sjælland

Sjælland har variert natur. Kjører du opp nordkysten, finner du flotte sandstrender med gode svømmemuligheter. Tar du turen sørover, kan du oppleve Møns Klint med vertikale klipper og vakre fossiler. I tillegg er det mange grønne skoger hvor du og familien kan ta med piknikurven og nyte stillheten. 

Det er heller ikke langt til hovedstaden, København, med alle sine attraksjoner. Om dere tar en kanaltur, kan dere blant annet se Den lille havfruen. Kjenn på spenningen i den gamle berg og dalbanen laget av tre, eller se hammerhaien i Danmarks Akvarium. Mulighetene er mange.

Utleie av feriehus i Nordsjælland

Vi tilbyr utleie av flotte luksuriøse feriehus flere steder på Nordsjælland, nemlig Tisvildeleje, Vejby Strand, Gilleleje, Hornbæk og Asserbo.

I Tisvildeleje finner dere en av Nordsjællands mest barnevennlige strender. Det er også i Tisvildeleje at dere kan oppleve Danmarks (kanskje) mest berømte hellige kilde, Helene Kilde.

Bare et steinkast nordover fra Tisvildeleje ligger Vejby Strand, som er et fint hytteområde. Leier dere et luksuriøst feriehus i Vejby strand, får dere direkte tilgang til den barnevennlige stranden. Dere kan i tillegg nyte den formidable utsikten over havet fra de høye bakkene.

Gilleleje er en gammel fiskerlandsby på Nordsjælland. Våre luksuriøse feriehus ligger i nærheten av byens koselige handlegater med velbevarte hus med stråtak, den herlige stranden og byens fiskehavn, hvor dere kan spise fersk fisk på en av de mange restaurantene.

Leier dere et feriehus i Hornbæk, kan dere gå på stranden, i skogen eller en tur til havnen. Det er mye liv og aktiviteter i byen og det er gangavstand til utallige severdigheter som Kronborg og Fredensborg slott.

Asserbo har hvite sandstrender og det er gode muligheter for utflukter. Hvis dere liker å spille golf, er golfbanene i Asserbo absolutt verdt et besøk.

Vi har utleie av luksuriøse feriehus året rundt. Med andre ord er det alltid et hus tilgjengelig som passer perfekt for dere. Luksushus.no har siden 2003 spesialisert seg på utleie av feriehus og leier ut hus i hele Danmark, på Øland i Sverige og i Nord-Tyskland. 

Klikk og se mer om områdene og feriehusene i Nordsjælland nedenfor.

Jægerspris

Jægerspris

I det naturskjønne området rundt Jægerspris ved Issefjorden i Nordsjælland er det mange ting å oppleve. Dessuten er det ikke langt til Danmarks hovedstad og alle opplevelsene som finnes der.
Udsholt Strand

Udsholt Strand

På Nordsjællands kyst ligger Udsholt Strand omgitt av vakkert, grønt og kupert naturlandskap. Her kan du feriere i rolige omgivelser, og er du interessert i kultur, kan du besøke et av de mange slottene som ligger i det nordsjællandske landskapet.
Vejby Strand

Vejby Strand

Vejby Strand er en liten, sjarmerende badeby med en hyggelig strandpromenade og barnevennlig strand. Vejby har en perfekt beliggenhet for utflukter til Nordsjællands mange flotte attraksjoner.
Tisvildeleje

Tisvildeleje

Tisvildeleje ligger i Nordsjælland ved Kattegats kyst i et naturskjønt område få kilometer fra Arresø. Her er en av Nordsjællands beste og mest barnevennlige sandstrender.
Gilleleje

Gilleleje

Kombinasjonen av det sjarmerende turist-, handels-, og fiskemiljøet gjør Gilleleje til en perle full av flotte ferieopplevelser. Både store og små vil finne inspirasjon enten man koser seg på stranden ved havet eller går på tur i den flotte naturen.
Hornbæk

Hornbæk

Området rundt Hornbæk byr på utallige spennende severdigheter som f.eks. slottene Kronborg, Fredensborg og Frederiksborg, som alle er verdt et besøk. Hornbæks fantastiske natur lokker med skog og strand. 
Asserbo/Liseleje

Asserbo/Liseleje

Området omkring Asserbo og Liseleje kan by på lange hvite sandstrender med blått flagg og livreddere i sommerferien, store skoger og mange spennende utfluktsmål.
Odsherred

Odsherred

Odsherred er en utmerket familiedestinasjon. Her finnes det barnevennlige strender, hyggelige havner, utallige sykkel- og vandreruter samt spennende attraksjoner.
Sjælland – et sted fullt av attraksjoner

Sjælland – et sted fullt av attraksjoner

Så allsidige er attraksjonene i Sjælland: Hvis du elsker kultur, vil Frederiksborg slott og Louisiana kunstmuseum være noe for deg. Som fornøyelsesparker tilbys Sommerland Sjælland og Tivoli.