Feriehus i Østjylland

I Østjylland er det vakkert kupert landskap med vidstrakte jorder, fine barnevennlige strender, severdigheter og attraksjoner. Med andre ord, Østjylland har alt man trenger til en flott ferie for hele familien. Besøk f.eks. Mols Bjerge, Djurs Sommerland, Aarhus, Ebeltoft, som bugner av feriestemning om sommeren, eller Saksild, som visst nok har Østjyllands beste badestrand.

I Østjylland leier vi ut sommerhus i Ebeltoft, Fjellerup og Saksild. Les mer ved å velge et område nedenfor.

Fjellerup

Fjellerup

Med sentral beliggenhet på Djursland er Fjellerup et perfekt utgangspunkt for en ferie full av spennende opplevelser. Fjellerups barnevennlige strand er blant de aller beste strendene på Djursland.
Grenå Strand

Grenå Strand

Helt ytterst på Jyllands nese og ikke langt fra Grenås hyggelige sentrum ligger Grenå Strand – et flott feriehusområde med gode barnevennlige strender.
Hvidbjerg

Hvidbjerg

Hvidbjerg Strand på Jyllands østkyst er noe helt unikt. Her rager en nesten 30 meter høy hvit sanddyne, som skaper en helt spesiell stemning
Ebeltoft

Ebeltoft

Ebeltoft – Djurslands eldste kommune er kjent for sine idylliske smale gater hvor man kan ta seg en shoppingrunde eller en hvil på en av kaféene eller restaurantene i de brosteinsbelagte gatene.
Saksild

Saksild

Saksild er et allsidig område med mye å by på uansett man ønsker avslapping eller en aktiv ferie. Saksild Strand sies å være Østjyllands beste strand. Der kan man bade og slappe av, og stranden er også ideell for lystfiskere og brettseiling.
Attraksjoner i Østjylland

Attraksjoner i Østjylland

Østjylland mangler definitivt ikke attraksjoner. Opplev de historiske herregårdene i Mols Bjerge nasjonalpark og grasiøse dyr i dyrehagen Randers Regnskov. Den som liker raske berg- og dalbaner kan våge seg på en tur til fritidsparken Tivoli Friheden.

Kommentarer fra våre gjester

 • Lekkert hus, alt fungerer perfekt. Pent og rent. Flott utformet hus. Bra basseng. God service og informasjon hele veien fra Luksushus.no

  Mogens

 • Vi var i hundre da vi kom inn i huset. Det levde helt opp til våre forventninger. Det var pent, rent og godt vedlikeholdt. Selvfølgelig ser man at huset ikke er helt nytt. Skikkelig luksuriøst med alle spillemaskinene, TV, bra kanaler og noe for alle i alle aldre. Har allerede anbefalt det videre.

  Mikael

 • Hei. Vi er veldig fornøyd med huset. Huset fremstod i god stand og rengjøringen var topp. Vi vil varmt anbefale huset til andre og kommer garantert tilbake ved en senere anledning.

  Jan

 • Takk for lån av deres sommerhus. Vi hadde en fin uke, og sommerhuset var utrolig flott og stilfullt. Det var rent og pent. Vi vil virkelig anbefale dette sommerhuset til våre venner og ønsker gjerne å leie det igjen. Ankomst og avreise var ikke noe problem. Servicekonsulenten var veldig hyggelig.

  Linda

 • Vi hadde noen veldig fine dager med barn og barnebarn. Huset har to soveavdelinger og et praktisk plassert aktivitetsrom. Vi ble tatt godt imot av servicekonsulenten, som hadde sørget for at huset var godt og varmt. God service ved avreise. Vi kan anbefale luksushus.

  Kirsten

 • Alt var perfekt, flott hus og omgivelser, alle generasjoner hadde et fint opphold. Enkel innsjekk og utsjekk. Takk for denne gang

  John

Les vår nyeste brosjyre her.

De ansatte på Luksushus.no

Spørsmål? Vi kan hjelpe

+45 87 25 71 65 eller info@luksushus.no