Feriehus i Østjylland

I Østjylland er det vakkert kupert landskap med vidstrakte jorder, fine barnevennlige strender, severdigheter og attraksjoner. Med andre ord, Østjylland har alt man trenger til en flott ferie for hele familien. Besøk f.eks. Mols Bjerge, Djurs Sommerland, Aarhus, Ebeltoft, som bugner av feriestemning om sommeren, eller Saksild, som visst nok har Østjyllands beste badestrand.

I Østjylland leier vi ut sommerhus i Ebeltoft, Fjellerup, Grenå, Hvidbjerg, Juelsminde, Samsø og Saksild. Les mer ved å velge et område nedenfor.

Ahl Strand

Ahl Strand

Liker du kitesurfing, så bør du legge ferien til Ahl Strand som ligger sydvest for Ebeltoft! Her er det perfekte vind- og vannforhold til denne sportsaktiviteten, og den barnevennlige stranden er et samlingssted for tilskuere.
Fjellerup

Fjellerup

Med sentral beliggenhet på Djursland er Fjellerup et perfekt utgangspunkt for en ferie full av spennende opplevelser. Fjellerups barnevennlige strand er blant de aller beste strendene på Djursland.
Grenå Strand

Grenå Strand

Helt ytterst på Jyllands nese og ikke langt fra Grenås hyggelige sentrum ligger Grenå Strand – et flott feriehusområde med gode barnevennlige strender.
Hvidbjerg

Hvidbjerg

Hvidbjerg Strand på Jyllands østkyst er noe helt unikt. Her rager en nesten 30 meter høy hvit sanddyne, som skaper en helt spesiell stemning
Juelsminde

Juelsminde

Mellom Vejle og Horsens Fjord ligger vakre Juelsminde, som byr på storslått utsikt over Kattegat og danner den perfekte rammen for en familieferie.
Samsø

Samsø

Samsø er en sikker vinner hvis dere trenger en pause fra den travle hverdagen og ønsker tid til å roe helt ned.
Ebeltoft

Ebeltoft

Ebeltoft – Djurslands eldste kommune er kjent for sine idylliske smale gater hvor man kan ta seg en shoppingrunde eller en hvil på en av kaféene eller restaurantene i de brosteinsbelagte gatene.
Saksild

Saksild

Saksild er et allsidig område med mye å by på uansett man ønsker avslapping eller en aktiv ferie. Saksild Strand sies å være Østjyllands beste strand. Der kan man bade og slappe av, og stranden er også ideell for lystfiskere og brettseiling.
Attraksjoner i Østjylland

Attraksjoner i Østjylland

Østjylland mangler definitivt ikke attraksjoner. Opplev de historiske herregårdene i Mols Bjerge nasjonalpark og grasiøse dyr i dyrehagen Randers Regnskov. Den som liker raske berg- og dalbaner kan våge seg på en tur til fritidsparken Tivoli Friheden.