Personvern – hva gjør vi med dine personlige opplysninger?

Disse personvernreglene gjelder for opplysninger som oppgis i forbindelse med kjøp på nettstedet Luksushus.no eller ved direkte kontakt med Luksushus.no:

Personvernansvarlig:
Luksushuse.dk A/S
Livøvej 2A
DK-8800 Viborg

CVR. 31347904

Hvilke opplysninger samles inn og behandles?
Vi trenger følgende opplysninger for å inngå en avtale med deg:

  • navn
  • adresse
  • telefonnummer
  • e-postadresse

I enkelte tilfeller trenger vi bankkontonummeret ditt. Vi sletter imidlertid kontonummeret umiddelbart etter at det er brukt til det nødvendige formålet (f.eks. tilbakebetaling av depositum).

Vi registrerer personopplysningene dine med formål om å kunne levere tjenesten til deg.

Personopplysningene registreres hos Luksushuse.dk A/S og oppbevares, i henhold til bokføringslovens regler og plikter, i fem år før de slettes.

Når behandles personopplysninger?
Innsamling, registrering og behandling av opplysninger skjer

  • ved bestillinger
  • ved elektronisk kommunikasjon
  • ved påmelding for nyhetsbrevet vårt

Når vi samler inn personopplysninger via nettstedet vårt, skjer dette alltid med ditt samtykke, slik at du er informert om nøyaktig hvilke opplysninger som samles inn, og hvorfor.

Hvem deler vi opplysningene med?
For å kunne levere en så bra tjeneste som mulig deler vi navnet og telefonnummeret ditt med luksushusets servicekonsulent.

Vi samarbeider med en rekke virksomheter som lagrer og behandler data. Disse virksomhetene behandler opplysningene utelukkende på våre vegne og skal ikke bruke dem til egne formål.

Vi samarbeider kun med databehandlere i EU eller land der opplysningene dine beskyttes på en tilstrekkelig måte.

Datasikkerhet
Luksushus.no har prosedyrer for datasikkerhet, slik at dataene vi samler inn, beskyttes mot tap, endring eller misbruk.

Ved sikkerhetsbrudd informeres datatilsynet innen 72 timer etter at personvernbruddet ble oppdaget. Personene det gjelder, blir også informert om situasjonen uten unødig forsinkelse.

Beskyttelse av personopplysninger
Når personopplysninger om deg behandles, har du ifølge persondataloven rett til å få opplyst hvilke opplysninger som kan knyttes til deg. Dersom det skulle vise seg at opplysningene som behandles, er feil eller villedende, har du rett til å kreve at de blir korrigert, slettet eller blokkert. Du kan til enhver tid reservere deg mot at opplysninger om deg blir gjenstand for behandling. Du kan også til enhver tid trekke tilbake samtykket ditt. Du har mulighet til å klage på behandlingen av personopplysningene dine og annen informasjon om deg. Klager skal sendes til datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Hvis du vil ha tilgang til opplysningene som er registrert om deg hos Luksushus.no, kan du sende en e-post til info@luksushus.no eller ringe +45 8725 7165.

Informasjonskapsler
På luksushus.no brukes informasjonskapsler for å optimere nettstedet og dets funksjonalitet, og dermed gjøre besøket så enkelt som mulig for deg. 

Du kan når som helst se og endre ditt samtykke til informasjonskapsler

Loggstatistikk
Vi bruker en loggstatistikk på luksushus.no. Det betyr at et statistikksystem innhenter informasjon som kan gi et statistisk bilde av hvor mange besøkende vi har, hvor de kommer fra, hvilke sider som forlates osv.

Loggstatistikken brukes kun med formål om å kunne gjøre luksushus.no bedre