Spørsmål og svar

Hvordan bestiller man et luksushus?

Det er raskt og enkelt å finne og bestille et luksushus hos oss. Det vanskelige er å velge mellom alle de flotte feriehusene!

Du kan søke på mange forskjellige kriterier, slik at du kan finne luksushus som tilfredsstiller alle ønsker – f.eks. svømmebasseng, Internett, solarium.

Hvis du ønsker å leie et hus for en bestemt periode, er det også mulig å søke på spesifikke uker eller dager.

Når dere har valgt hus og periode, trykk på ”bestill huset” og følg veiledningen.

Når bestillingen er gjennomført, sjekker luksushus.no at huset er ledig og sender dere en bekreftelse på e-post med opplysninger om huset, servicekonsulentens kontaktopplysninger og betalingsinformasjon.

Skulle huset mot all formodning ikke være ledig, kontakter luksushus.no dere i løpet av kommende virkedag.

Hos luksushus.no betaler man trygt og raskt på nettet eller via bankoverføring.

Kan man avbestille en reservasjon?

Når man bestiller et hus gjennom Luksushus.no inkluderer bestillingen alltid en trygghetsgaranti. Trygghetsgarantien skal gi kunder mest mulig fleksibilitet i henhold til endring eller avbestilling av reservasjoner.

Les mer om trygghetsgarantien her.

Hvordan kontakter jeg luksushus.no?

Luksushus.no er et nokså lite firma med stort fokus på personlig kontakt og god kundeservice.

Kontaktopplysninger og åpningstider finner du her.

I hvilke land leier dere ut hus?

Luksushus.no leier ut hus i flotte omgivelser i Danmark og på Öland i Sverige, som er kjent for sine fantastiske badestrender og vakre natur. Fra slutten av 2016 tilbys ogs luksushus på den tyske Østersjøkysten .

Hva er normalt forbruk?

Energiforbruket i feriehus med boblebad og basseng varierer veldig i forhold til husets størrelse, utstyr, værforhold, antall mennesker og generell bruk av huset.

Man bør regne med et høyere energiforbruk i feriehus med boblebad og basseng i forhold til tradisjonelle sommerhus, da det kreves mer energi til å varme opp basseng og boblebad.

Man kan selv minimere forbruket ved å dekke bassenget med bassengtrekk når det ikke brukes og ved å koordinere bruken av boblebad og sauna, for ikke å bruke unødvendig energi.

Du må gjerne kontakte oss per telefon, hvis du ønsker et uforpliktende anslag over forbruket i bestemte hus.

Se våre leiebetingelser for mer informasjon.