FERIEHUSOMRÅDER I DANMARK, SVERIGE OG NORD-TYSKLAND

Her får du oversikt over hvor du kan leie store, luksuriøse feriehus.

Vi har feriehus med plass til hele familien i både Danmark, Sverige og Nord-Tyskland. Husene har plass til opptil 30 personer.

Feriehusene vi leier ut, ligger i noen av de vakreste områdene i Danmark, Sverige og Tyskland. Du kan for eksempel reise på ferie til Öland i Sverige, der du finner kilometerlange sandstrender. Eller hva sier du til Nord-Tyskland, ved Østersjøen, med flotte kyster, skoger og slott? Du kan også nyte ferien i Danmark, ved Nordsjøen eller nær København.

Alle husene byr på masse aktiviteter og underholdning for både store og små, som basseng, boblebad, badstue, biljard, spillkonsoller, bordfotball og bordtennis.
Finn området du liker best, her.

Nordjylland

Nordjylland

I Nordjylland kan vi tilbyde luksushuse i det populære ferieområde Nr. Lyngby tæt på Løkken og i Ålbæk bare 20 minutters kørsel fra Skagen.
Sverige

Sverige

Sverige er et vakkert land å feriere i uansett om du vil ha en aktiv ferie eller slappe av i feriehuset. Her får du både vakker natur og god stemning.
Vestjylland

Vestjylland

I Vestjylland tilbyder vi luksushuse i mange forskellige attraktive ferieområder langs vestkysten og ved Limfjorden.
Sydjylland

Sydjylland

I Sydjylland er det mulig å leie luksushus på de flotte øyene Als, Fanø eller Rømø.
Østjylland

Østjylland

I Østjylland leier vi ut hus i det naturskjønne området ved Ebeltoft og ved Saksild sør for Århus
Fyn og øyer

Fyn og øyer

På Fyn er det mulig å leie luksushus ved Skåstrup på Nordfyn eller dra til Langeland, hvor vi leier ut hus ved Bagenkop og Tranekær.
Nordsjælland

Nordsjælland

På Sjælland kan man besøke Tisvildeleje eller Gilleleje i naturskjønne Nordsjælland
Lolland Falster Møn

Lolland Falster Møn

På Lolland Falster leier vi ut luksushus i populære Marielyst på Falster og flere flotte steder på Lolland
Bornholm

Bornholm

Bornholm er en helt spesiell del av Danmark, og er kjent under flere navn bl.a. Klippeøen, Solskinsøen og Østersøens Perle. Naturen her er helt enestående. Her finnes noen av...
Tyskland

Tyskland

Tyskland har så masse å by på! Her finner man vakre naturområder, fine skoger, pene sandstrenger og mange ulike severdigheter og attraksjoner.
Limfjorden

Limfjorden

Limfjorden er et naturskjønt område helt nord i Danmark som strekker seg fra Thyborøn i vest til Hals i øst, og deler Vendsyssel og Thy fra resten av Jylland.
Danmark

Danmark

Her får du vite mer om Danmark, danskene og dansk hygge. Bli kjent med landets vakreste regioner og de største byene.

Kommentarer fra våre gjester

 • Lekkert hus, alt fungerer perfekt. Pent og rent. Flott utformet hus. Bra basseng. God service og informasjon hele veien fra Luksushus.no

  Mogens

 • Vi var i hundre da vi kom inn i huset. Det levde helt opp til våre forventninger. Det var pent, rent og godt vedlikeholdt. Selvfølgelig ser man at huset ikke er helt nytt. Skikkelig luksuriøst med alle spillemaskinene, TV, bra kanaler og noe for alle i alle aldre. Har allerede anbefalt det videre.

  Mikael

 • Hei. Vi er veldig fornøyd med huset. Huset fremstod i god stand og rengjøringen var topp. Vi vil varmt anbefale huset til andre og kommer garantert tilbake ved en senere anledning.

  Jan

 • Takk for lån av deres sommerhus. Vi hadde en fin uke, og sommerhuset var utrolig flott og stilfullt. Det var rent og pent. Vi vil virkelig anbefale dette sommerhuset til våre venner og ønsker gjerne å leie det igjen. Ankomst og avreise var ikke noe problem. Servicekonsulenten var veldig hyggelig.

  Linda

 • Vi hadde noen veldig fine dager med barn og barnebarn. Huset har to soveavdelinger og et praktisk plassert aktivitetsrom. Vi ble tatt godt imot av servicekonsulenten, som hadde sørget for at huset var godt og varmt. God service ved avreise. Vi kan anbefale luksushus.

  Kirsten

 • Alt var perfekt, flott hus og omgivelser, alle generasjoner hadde et fint opphold. Enkel innsjekk og utsjekk. Takk for denne gang

  John

Les vår nyeste brosjyre her.

De ansatte på Luksushus.no

Spørsmål? Vi kan hjelpe

+45 87 25 71 65 eller info@luksushus.no