FERIEHUSOMRÅDER I DANMARK, SVERIGE OG NORD-TYSKLAND

Her får du oversikt over hvor du kan leie store, luksuriøse feriehus.

Vi har feriehus med plass til hele familien i både Danmark, Sverige og Nord-Tyskland. Husene har plass til opptil 30 personer.

Feriehusene vi leier ut, ligger i noen av de vakreste områdene i Danmark, Sverige og Tyskland. Du kan for eksempel reise på ferie til Öland i Sverige, der du finner kilometerlange sandstrender. Eller hva sier du til Nord-Tyskland, ved Østersjøen, med flotte kyster, skoger og slott? Du kan også nyte ferien i Danmark, ved Nordsjøen eller nær København.

Alle husene byr på masse aktiviteter og underholdning for både store og små, som basseng, boblebad, badstue, biljard, spillkonsoller, bordfotball og bordtennis.
Finn området du liker best, her.

Nordjylland

Nordjylland

I Nordjylland kan vi tilbyde luksushuse i det populære ferieområde Nr. Lyngby tæt på Løkken og i Ålbæk bare 20 minutters kørsel fra Skagen.
Sverige

Sverige

Sverige er et vakkert land å feriere i uansett om du vil ha en aktiv ferie eller slappe av i feriehuset. Her får du både vakker natur og god stemning.
Vestjylland

Vestjylland

Det er mange vakre feriesteder i Vestjylland og vi tilbyr utleie av feriehus mange steder langs den jyske vestkysten.
Sydjylland

Sydjylland

I Sydjylland er det mulig å leie luksushus på de flotte øyene Als, Fanø eller Rømø.
Østjylland

Østjylland

I Østjylland leier vi ut hus i det naturskjønne området ved Ebeltoft, Fjellerup, Grenå og ved Saksild sør for Århus.
Fyn og øyer

Fyn og øyer

På Fyn er det mulig å leie luksushus ved Faaborg, Tårup Strand, Skåstrup Strand eller på Langeland, hvor vi leier ut hus ved Bagenkop og Tranekær.
Nordsjælland

Nordsjælland

På Sjælland kan man besøke Tisvildeleje, Gilleleje, Asserbo/Liseleje, Hornbæk eller Odsherred i det naturskjønne Kongernes Nordsjælland.
Lolland Falster Møn

Lolland Falster Møn

På Lolland, Falster og Møn har vi feriehus i populære Marielyst på Falster, Råbylille Strand på Møn samt flere flotte steder på Lolland.
Bornholm

Bornholm

Bornholm er en helt spesiell del av Danmark, og er kjent under flere navn bl.a. Klippeøen, Solskinsøen og Østersøens Perle. Naturen her er helt enestående.
Tyskland

Tyskland

Tyskland har så masse å by på! Her finner man vakre naturområder, fine skoger, pene sandstrenger og mange ulike severdigheter og attraksjoner.
Limfjorden

Limfjorden

Limfjorden er et naturskjønt område helt nord i Danmark som strekker seg fra Thyborøn i vest til Hals i øst, og deler Vendsyssel og Thy fra resten av Jylland.
Danmark

Danmark

Her får du vite mer om Danmark, danskene og dansk hygge. Bli kjent med landets vakreste regioner og de største byene.