FERIEHUSOMRÅDER I DANMARK, SVERIGE OG NORD-TYSKLAND

Her får du oversikt over hvor du kan leie store, luksuriøse feriehus.

Vi har feriehus med plass til hele familien i både Danmark, Sverige og Nord-Tyskland. Husene har plass til opptil 30 personer.

Feriehusene vi leier ut, ligger i noen av de vakreste områdene i Danmark, Sverige og Tyskland. Du kan for eksempel reise på ferie til Öland i Sverige, der du finner kilometerlange sandstrender. Eller hva sier du til Nord-Tyskland, ved Østersjøen, med flotte kyster, skoger og slott? Du kan også nyte ferien i Danmark, ved Nordsjøen eller nær København.

Alle husene byr på masse aktiviteter og underholdning for både store og små, som basseng, boblebad, badstue, biljard, spillkonsoller, bordfotball og bordtennis.
Finn området du liker best, her.

Nordjylland

Nordjylland

I Nordjylland kan vi tilbyde luksushuse i det populære ferieområde Nr. Lyngby tæt på Løkken og i Ålbæk bare 20 minutters kørsel fra Skagen.
Sverige

Sverige

Sverige er et vakkert land å feriere i uansett om du vil ha en aktiv ferie eller slappe av i feriehuset. Her får du både vakker natur og god stemning.
Jylland

Jylland

Danmarks vestligste region har strender med finkornet sand, fremragende surfesteder, vakre sanddyner og mange aktiviteter å velge mellom. Reis til et feriehus med luksus i Jylland.
Vestjylland

Vestjylland

I Vestjylland tilbyder vi luksushuse i mange forskellige attraktive ferieområder langs vestkysten.
Sydjylland

Sydjylland

I Sydjylland er det mulig å leie luksushus på de flotte øyene Als, Fanø eller Rømø.
Østjylland

Østjylland

I Østjylland leier vi ut hus i det naturskjønne området ved Ebeltoft og ved Saksild sør for Århus
Fyn og øyer

Fyn og øyer

På Fyn er det mulig å leie luksushus ved Skåstrup på Nordfyn eller dra til Langeland, hvor vi leier ut hus ved Bagenkop og Tranekær.
Nordsjælland

Nordsjælland

På Sjælland kan man besøke Tisvildeleje eller Gilleleje i naturskjønne Nordsjælland
Lolland Falster Møn

Lolland Falster Møn

På Lolland Falster leier vi ut luksushus i populære Marielyst på Falster og flere flotte steder på Lolland
Bornholm

Bornholm

Bornholm er en helt spesiell del av Danmark, og er kjent under flere navn bl.a. Klippeøen, Solskinsøen og Østersøens Perle. Naturen her er helt enestående. Her finnes noen av...
Tyskland

Tyskland

Tyskland har så masse å by på! Her finner man vakre naturområder, fine skoger, pene sandstrenger og mange ulike severdigheter og attraksjoner.
Limfjorden

Limfjorden

Limfjorden er et naturskjønt område helt nord i Danmark som strekker seg fra Thyborøn i vest til Hals i øst, og deler Vendsyssel og Thy fra resten av Jylland.
Danmark

Danmark

Her får du vite mer om Danmark, danskene og dansk hygge. Bli kjent med landets vakreste regioner og de største byene.