Områder

Nordjylland

Nordjylland

I Nordjylland kan vi tilbyde luksushuse i det populære ferieområde Nr. Lyngby tæt på Løkken og i Ålbæk bare 20 minutters kørsel fra Skagen.
Vestjylland

Vestjylland

I Vestjylland tilbyder vi luksushuse i mange forskellige attraktive ferieområder langs vestkysten og ved Limfjorden.
Sydjylland

Sydjylland

I Sydjylland er det mulig å leie luksushus på de flotte øyene Als, Fanø eller Rømø.
Østjylland

Østjylland

I Østjylland leier vi ut hus i det naturskjønne området ved Ebeltoft og ved Saksild sør for Århus
Fyn og øyer

Fyn og øyer

På Fyn er det mulig å leie luksushus ved Skåstrup på Nordfyn eller dra til Langeland, hvor vi leier ut hus ved Bagenkop og Tranekær.
Nordsjælland

Nordsjælland

På Sjælland kan man besøke Tisvildeleje eller Gilleleje i naturskjønne Nordsjælland
Lolland Falster Møn

Lolland Falster Møn

På Lolland Falster leier vi ut luksushus i populære Marielyst på Falster og flere flotte steder på Lolland
Sverige

Sverige

I Sverige leier vi ut hus på den vakre øya Öland, som ligger i Østersjøen øst for Småland. Et attraktivt område, hvor bl.a. den svenske kongefamilien reiser på ferie
Bornholm

Bornholm

Bornholm er en helt spesiell del av Danmark, og er kjent under flere navn bl.a. Klippeøen, Solskinsøen og Østersøens Perle. Naturen her er helt enestående. Her finnes noen av...
Tyskland

Tyskland

Tyskland har så masse å by på! Her finner man vakre naturområder, fine skoger, pene sandstrenger og mange ulike severdigheter og attraksjoner.
Limfjorden

Limfjorden

Limfjorden er et naturskjønt område helt nord i Danmark som strekker seg fra Thyborøn i vest til Hals i øst, og deler Vendsyssel og Thy fra resten av Jylland.

Kommentarer fra våre gjester

 • Lekkert hus, alt fungerer perfekt. Pent og rent. Flott utformet hus. Bra basseng. God service og informasjon hele veien fra Luksushus.no

  Mogens

 • Vi var i hundre da vi kom inn i huset. Det levde helt opp til våre forventninger. Det var pent, rent og godt vedlikeholdt. Selvfølgelig ser man at huset ikke er helt nytt. Skikkelig luksuriøst med alle spillemaskinene, TV, bra kanaler og noe for alle i alle aldre. Har allerede anbefalt det videre.

  Mikael

 • Hei. Vi er veldig fornøyd med huset. Huset fremstod i god stand og rengjøringen var topp. Vi vil varmt anbefale huset til andre og kommer garantert tilbake ved en senere anledning.

  Jan

 • Takk for lån av deres sommerhus. Vi hadde en fin uke, og sommerhuset var utrolig flott og stilfullt. Det var rent og pent. Vi vil virkelig anbefale dette sommerhuset til våre venner og ønsker gjerne å leie det igjen. Ankomst og avreise var ikke noe problem. Servicekonsulenten var veldig hyggelig.

  Linda

 • Vi hadde noen veldig fine dager med barn og barnebarn. Huset har to soveavdelinger og et praktisk plassert aktivitetsrom. Vi ble tatt godt imot av servicekonsulenten, som hadde sørget for at huset var godt og varmt. God service ved avreise. Vi kan anbefale luksushus.

  Kirsten

 • Alt var perfekt, flott hus og omgivelser, alle generasjoner hadde et fint opphold. Enkel innsjekk og utsjekk. Takk for denne gang

  John

Les vår nyeste brosjyre her.

De ansatte på Luksushus.no

Spørsmål? Vi kan hjelpe

+45 87 25 71 65 eller info@luksushus.no