Hus med basseng og plass til 18 personer på solskinnsøya Bornholm

Bornholm er synonymt med avslappende ferier og glade dager. I dette luksuriøse feriehuset er det plass til hele 18 personer, noe som betyr at dere har gode muligheter til å samle hele familien til en koselig familieferie. Feriehuset ligger ved Snogebæk Strand ikke langt fra Dueodde, som er kjent for sin flotte, hvite sand og sine familievennlige bademuligheter. Snogebæk har et fiskerøkeri hvor dere kan kjøpe gylne sild og den bornholmske smørbrød-klassikeren Sol over Gudhjem. Her er det også en veldig populær iskrembod med hjemmelaget is av melk fra økologiske bornholmske kyr.

Feriehuset er innredet slik at det danner en god ramme for Bornholm-ferien, uansett om dere oppholder dere mye i feriehuset eller bruker det som base for utflukter til de mange severdighetene.
Luksushuset har soveplass til 18 personer fordelt på sju dobbeltrom og fire ekstra soveplasser på hemsen i aktivitetsrommet (populært for barn og unge). Feriehuset har totalt 3 bad.

Huset har et eget aktivitetsrom, hvor det er god plass til lek og fysisk utfoldelse. Her kan dere spille biljard, bordtennis, dart og bordfotball. I tillegg har aktivitetsrommet en PlayStation 4 og en bar med barkrakker og kjøleskap i hjørnet.

Luksushuset har et eget innendørs svømmebasseng (18 m2) som dere kan bade i året rundt. Det har også et deilig boblebad og en varm badstue hvor dere kan få igjen varmen når det er kjølig ute.

Kjøkken- og fellesrommet er romslig med god plass til at alle kan samles til et bedre måltid. Dette kan tilberedes i det stilfulle kjøkkenet, som er utstyrt med kjøkkenøy, to oppvaskmaskiner, ovner og kjøleskap. I dette rommet er også husets vedovn, som varmer godt på kjølige dager.

Utendørs er det også god plass til at alle gjestene kan nyte den bornholmske solen og hygge seg sammen. Her finnes det hagemøbler og grill samt huske og trampoline til de yngste. Dessuten har feriehuset sin helt egen petanque-bane. Her kan dere spille turneringer eller bare ta en kjapp runde for å avgjøre hvem som må ta oppvasken.
Bornholm

Dueodde

Luksushus 449
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  1.800 DKK
 • Startpakke
  300 DKK

  Startpakke

OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
18
Antall soverom
7
Bygget/renovert
2020
Areal
242 m2
Tomtestørrelse
2600 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Trampoline
 • Petanque

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
450 m
Avstand til restaurant
800 m
Avstand til butikker
1000 m
Avstand til golfbane
6300 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 2 soverom med 1 dobbeltseng
 • 5 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV