Hus med basseng på Nordfyn til 14 personer med mange aktivitetsmuligheter og nydelig utsikt over Lillebælt og til Båring Vig

Hvis dere er på jakt etter et feriehus som ligger sentralt, med mye moro både ute og inne, er dette huset for dere. Huset ligger ved Skåstrup Strand, nær Bogense på Nordfyn, noe som er perfekt for utflukter i Fyns vakre natur. Det er også mange attraksjoner i nærheten og gode shoppingmuligheter i Odenses mange spennende butikker. Fra huset kan dere nyte utsikten til Båring Vig i Lillebælt (avhengig av avlingene) og solnedgangen over Jylland. Stranden er heller ikke langt unna.

Inne finnes det et basseng med motstrømsanlegg, vannsklie og romersk trapp samt badstue, boblebad og volleyballnett. Her er det med andre ord gode muligheter for både lek, moro og velvære uansett vær og årstid. Det finnes dessuten et boblebad ute på terrassen med plass til fem personer, der dere kan nyte et glass champagne mens dere ser på solnedgangen over Lillebælt. Det er også en dusj i tilknytning til boblebadet ute (sesonavhengig).

Husets aktivitetsrom med biljard, bordtennis, dart og bordfotball byr på hyggelig samvær for både liten og stor. Hvis dere trenger noe kaldt å drikke og en liten pause etter en intensiv turnering, er det bare å forsyne seg fra kjøleskapet og slå seg ned i TV-kroken og kanskje spille litt Playstation 4. Huset har dessuten Sonos lydanlegg, så det er lekende lett å spille den musikken dere måtte like.

Hjertet av huset er oppholdsrommet med kjøkken, sofagruppe og langbord. Her kan alle samles for å lage mat, spise og kose seg med brettspill, en spennende film eller en god bok. Det er innsyn til bassenget fra kjøkkenet og spisebordet. Huset har en egen projektor, og lerretet er godt synlig fra både spisebordet og sofagruppen.

Huset er rullestolvennlig uten dørterskler, men det er dørterskler til badene. Det ene badet er dessuten tilpasset rullestolbruk og utendørsramper kan lånes på forespørsel.

Den ene soveavdelingen er ekstra flott med eget bad og to ekstra store soverom med TV og dobbeltseng, og den ene sengen er regulerbar. Den andre soveavdelingen består av ett bad og tre soverom. De resterende fire soveplassene er på hemsen.

Den danske sommeren kan nytes på den store, delvis overbygde terrassen i behagelige hagemøbler. Gassgrillen og utekjøkkenet med vask og egen plass til å sløye fisk legger til rette for noen herlige utemåltider. Den flotte utsikten over Lillebælt kan nytes fra stuen så vel som fra terrassen og boblebadet ute.

I hagen kan man hoppe på trampoline, spille fotball eller sole seg, og det er huske og sandkasse til de aller minste. Det er mange parkeringsplasser ved huset, og det er én stikkontakt ute til lading av el-biler.
Leie eksklusive rengjøring (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135,00 DKK
 • Rengjøring obligatorisk
  1.700,00 DKK
OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
14
Antall soverom
5
Bygget/renovert
2018
Areal
195 m2
Tomtestørrelse
1835 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Boblebad
 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Trampoline
 • Stik til elbil

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Rullestol-vennlig
 • Rullestolvennlig

  Huset har brede dører, ingen dørterskler, stort bad, minst ett stort soverom, nivåfri tilgang og romersk trapp i svømmebasseng.

 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

 • Egnet for lystfiske
 • Spesielt egnet til fisking

  Det finnes en utendørs rense- og sløyeplass til fisk med vannkran og fryser på minst 30 liter. I tillegg ligger huset i nærheten av fiskevann.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
800 m
Avstand til restaurant
8000 m
Avstand til butikker
7500 m
Avstand til golfbane
7600 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 3 soverom med 1 dobbeltseng
 • 2 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV