Luksuriøst feriehus til 30 pers. med utendørs flerbruksbane

Velkommen til dette fantastiske luksushuset – et nybygget Skanlux feriehus kun ca. 800 meter fra Skåstrup Strand på Nordfyn. Sjøen ved stranden, som er tildelt Blått Flagg, er veldig stille og absolutt egnet for barnefamilier. Om sommeren kan man benytte bryggen, og spesielt om våren er det et flott område for vadfiske.

Her kan du se en videopresentasjon av feriehuset.

Husets samlingspunkt(er) er det store aktivitetsrommet og det velutstyrte kjøkkenet med allrom, som også fungerer som spisestue og oppholdsrom.

Begge rom har behagelige sofagrupper hvor man kan kose seg rundt TV-en, lese en bok eller spille ett av de mange brettspillene. Aktivitetsrommet har bar med eget kjøleskap, og oppholdsrommet har vedovn til kaldere dager. Oppholdsrommet har i tillegg innebygget projektor, fastmontert lærret, tusjtavle og flippover. Dette gjør huset ideelt til firmaarrangementer og møter.

Det store, flotte kjøkkenet har massevis av plass. Det er praktisk innredet med en ekstra stor induksjonskomfyr og har dobbelt opp av både kjøkkenvasker, kjøleskap, oppvaskmaskiner, ovner, kaffemaskiner m.m. Huset har i tillegg et stort fryseskap samt vaskemaskiner og tørketromler.

I den ene fløyen av huset kan man både bade og svømme i det 23-kvadratmeter store svømmebassenget med vannsklie, romersk trapp og motstrømsanlegg. Ønsker man å slappe helt av, kan man nyte det deilige boblebadet eller badstuen.

I aktivitetsrommet er det gode muligheter for å finne frem konkurransegenet. Her er det tilrettelagt for mange timers underholdning med biljard, bordtennis, dart, PlayStation 4 og bordfotball.

Husets mange soveplasser er fordelt på fire soveavdelinger med hvert sitt tilhørende bad, og tre soverom med to senger. De resterende seks soveplassene er fordelt på husets to hemser.

Den store, sørvestvendte terrassen gir mulighet for mange soltimer og hærlige kosestunder. Her er det massevis av sitteplasser, både i sofagrupper, ved spisebordet og på solsenger. Huset råder også over to kulegriller fra Weber med tilhørende utstyr.

Utendørs er det ingen problem med å få opp pulsen!

Som ett av de to første feriehusene i Danmark, kan vi nå tilby en stor flerbruksbane og lekeplass som er satt opp i midten av to tomter og dermed deles med naboferiehuset.

Selskapet HAGS, som er ett av de ledende innefor bransjen, har designet og satt opp dette fantastiske området med sikkerheten i høysetet.

Her er noe for enhver, alt fra huskestativ, lekeborger med rutsjebaner og klatrestativ til den store flerbruksbanen. Banen, som er lagt med kunstgress, kan brukes til både fotball, basketball, fotballtennis, volleyball og badminton.

Mellom flerbruksbanen og lekeplassen finnes det flere bord og benker satt opp for piknik eller en forfriskning. I tillegg til dette området finnes det også en nedgravd trampoline i hagen.

Feriehuset ligger ca. 10 minutters kjøring fra den gamle kommunen Bogense hvor man finner alt fra ulike matbutikker, apotek, bakeri, kafeer og restauranter til den koselige marinaen og havnefronten.

Liker man golf, ligger H.C. Andersen Golfklubb kun noen få minutter utenfor Bogense, som i tillegg tilbyr «Pay-and-Play» på en begynnerbane for firmatreff og familiekos.

Det er selvfølgelig gratis tråløst internett i huset.

Elbiler kan lades opp via et sterkstrømsuttak og Tesla-lader foran hovedinngangen.

Leie eksklusive rengjøring (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135,00 DKK
 • Rengjøring obligatorisk
  2.600,00 DKK
 • Startpakke
  300,00 DKK

  Startpakke

OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
30
Antall soverom
12
Bygget/renovert
2018
Areal
375 m2
Tomtestørrelse
2500 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Elbillader
 • Utegrill og hagemøbler
 • Fottballmål
 • Leketårn for barn
 • Trampoline
 • Multibane
 • Basketballkurv
 • Stik til elbil

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
800 m
Avstand til restaurant
8000 m
Avstand til butikker
7500 m
Avstand til golfbane
7600 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 4 soverom med 1 dobbeltseng
 • 8 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 2 madrasser - best for barn
 • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV