Luksusferiehus til 26 personer ved Tårup Strand på Østfyn

Dette store og flotte feriehuset med plass til 26 personer ligger kun 300 meter fra Storebælt-kysten. Huset ligger i området Kongshøj Strand, ca. 15 km sør for Nyborg. Stranden ved Kongshøj er barnevennlig og har badebroer og flåte med. Den historiske bykjernen i Nyborg er virkelig verdt et besøk! Her finnes blant annet Nyborg slott, hyggelige spisesteder og Fyns bredeste sandstrand.

Feriehuset har mange aktivitetsmuligheter for både store og små. Huset har nemlig et helt eget spillerom, hvor det er god plass til lek og utfoldelse. Her er det både biljard, bordtennis, bordfotball, dart og PlayStation 4. Baren i hjørnet har barkrakker og kjøleskap, slik at spillerne kan nyte forfriskninger mellom slagene.

Et annet populært rom er luksushusets «badeland». Her er det et stort svømmebasseng med vannsklie, motstrømsanlegg og romersk trapp. De som er mer rolige av seg kan slappe av og nyte ferien i det flotte boblebadet eller i den varme badstuen. Hvis man kun fyller litt vann i boblebadet og slår av boblefunksjonen, kan dette også benyttes som babybasseng for de minste.

Det lyse, ekstra store kjøkkenet har både kjøkkenøy, to oppvaskmaskiner, to håndvasker, to komfyrer, to ovner og god plass i kjøle- og fryseskap. Fellesrommet har også peis, en hyggelig sofakrok og et langt spisebord.

Luksushuset har soveplasser til 26 personer og hele 10 dobbeltrom fordelt på 3 forskjellige soveavdelinger, hver med eget bad. I alt har feriehuset 4 bad. Fra aktivitetsrommet har man dessuten tilgang til to hemser, der de siste 6 soveplassene befinner seg (best egnet for barn og unge).

På utsiden av huset er det en håndvask og vannkran som egner seg godt til å sløye fisk. Feriehuset ligger i nærheten av fiskevann, og er derfor svært godt egnet for alle som liker å fiske. Her er det altså gode muligheter til å fange og tilberede sin egen middag.

Fellesrommet har utgang til den store, flislagte terrassen, som innbyr til komfortabel utekos. Her er det også grill og hagemøbler. I hagen kan man spille ballspill, huske eller leke i sandkassen.

Ved å leie huset kan campingplassen lekeplass, minigolf, badminton fritt brukes. Brød kan hele året kjøpes i butikken (100m)


Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  2.400 DKK
OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
26
Antall soverom
10
Bygget/renovert
2018
Areal
400 m2
Tomtestørrelse
2800 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
300 m
Avstand til restaurant
10000 m
Avstand til butikker
10000 m
Avstand til golfbane
17000 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 4 soverom med 1 dobbeltseng
 • 6 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 2 madrasser - best for barn
 • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV