Flott luksussommerhus med basseng i Hostrup Strand ved Limfjorden

Dette store luksussommerhuset ligger i naturskjønne og rolige omgivelser i sommerhusområdet Hostrup Strand ved Limfjorden. Her er det mulighet til å fiske, slappe av på den barnevennlige badestranden eller dra på utflukt til en av attraksjonene i nærheten – Spøttrup Borg, fuglereservatet Geddal Enge eller seile på Limfjorden fra Lihme med veteranfergen Cathrine K. Den koselige byen Skive og Jesperhus Blomsterpark ligger i kjøreavstand fra sommerhuset.

I sommerhuset er det god plass og mange aktiviteter for opptil 24 personer. De 3 soveavdelingene som hver har tre dobbeltrom og et bad, gjør det praktisk for flere familier å tilbringe ferien sammen. De siste 6 soveplassene er på sommerhusets hems (best egnet for barn).

Uansett årstid er det alltid noe å gjøre i sommerhuset! Ta en tur i det 20 m2 store innendørs badebassenget med romersk trapp, vannsklie og motstrømsanlegg – der kan dere plaske rundt så lenge dere vil. I bassengavdelingen er det også et deilig boblebad til 6 personer samt en varm badstue.

Etter badeturen er det tid for kamp! Luksussommerhuset har sitt eget aktivitets-/spillerom – med både biljardbord, bordtennisbord, dart, bordfotball og PlayStation 4. I aktivitetsrommet er det også en bar med kjøleskap, slik at forfriskningene ikke er langt unna mellom rundene.

Midt i sommerhuset befinner det seg et stort kjøkken med fellesrom. Her står det et langt spisebord med plass til alle 24 gjestene, i tillegg til en koselig sofakrok foran TV-en. Det stilige kjøkkenet har en kjøkkenøy og alt det man trenger for å lage mat til en stor, sulten gjeng. Her finnes det to oppvaskmaskiner, to komfyrer, to håndvasker og godt med plass i kjøleskap og fryser. Sommerhusets peis gir god stemning og varme på ekstra kalde dager.

På luksushusets delvis overdekkede terrasse kan dere slappe av og nyte livet under den danske solen. Her er det både grill og hagemøbler til alle gjestene. I hagen er det huske, trampoline og sandkasse til barna.


Limfjorden

Hostrup strand

Luksushus 404
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  2.100 DKK
 • Startpakke
  300 DKK

  Startpakke

OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
24
Antall soverom
9
Bygget/renovert
2017
Areal
298 m2
Tomtestørrelse
2200 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Trampoline

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
500 m
Avstand til restaurant
2000 m
Avstand til butikker
3000 m
Avstand til golfbane
21500 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 3 soverom med 1 dobbeltseng
 • 6 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 2 madrasser - best for barn
 • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV