Stort luksusferiehus i Marielyst på Falster

På Falster ligger den populære feriebyen Marielyst, som blant annet er kjent for en flott badestrand, koselige torg, sjarmerende kafeer og små butikker. Nærområdet har flere spennende utfluktsmuligheter. Hva med en spasertur i den vakre hagen på herregården Corselitze, eller et besøk i Danmarks største golfpark? Om dere velger å bli hjemme, er husets gøyale fasiliteter med på å sikre at det aldri blir kjedelig – uansett årstid.

Feriehuset er stilfullt innredet ned til hver minste detalj, og har plass til 20 personer. Soveplassene er fordelt på åtte soverom. På hemsen, som barna og ungdommene ofte liker, er det ytterligere fire soveplasser. Det ene soverommet er ekstra stort, noe som gjør det mulig å få plass til en barneseng. Det er så god plass at hele familien, eller flere familier, kan feriere under samme tak.

I feriehuset finnes det også en egen bassengavdeling med svømmebasseng på 19 m2, boblebad og en dampende badstue. Svømmebassenget er utstyrt med vannsklie, romersk trapp og motstrømsanlegg. Her er det muligheter for å bade og leke, hele dagen lang.

Luksushuset har dessuten et leke- og aktivitetsrom som er adskilt fra kjøkken- og fellesrommet. I dette rommet er det biljard, bordtennis, dart, bordfotball og en sofakrok med PlayStation 4. I aktivitetsrommet kan dere spille så mye dere vil, eller sitte i hjørnebaren og se på de som spiller.

Feriehuset har et koselig oppholdsrom, med et langt spisebord som har sitteplass til 20 gjester. I sofakroken i hjørnet kan man slappe av og kose seg med fyr i peisen, og en god bok eller film. Det flotte kjøkkenet er velutstyrt og har to oppvaskmaskiner, to stekeovner, to vasker, og rikelig med plass i kjøleskapet. Dette gjør det lett å tilberede mat til mange.

Feriehuset har en stor og lys gang, med god plass til å henge av seg yttertøyet. Til sammen har feriehuset fire bad.

Luksushuset ligger uforstyrret til i enden av en blindvei, og er derfor barnevennlig og godt egnet for familier. På uteplassen er det en stor flislagt terrasse med hagemøbler, der alle gjestene kan hygge seg sammen og grille. En del av terrassen er dekket med overbygg, slik at man kan sitte i skyggen på varme dager, eller i ly på regnværsdager. Barna kan leke ute i den koselige hagen. Hagen har huske, fotballmål, sandkasse og en nedgravd trampoline.

Feriehuset har sin egen koselige bålplass. På benken rundt bålet er det plass til 6–7 personer, og alt er lagt til rette for å kose seg med leirbålsanger, pinnebrød og grillede marshmallows.
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring obligatorisk
  1.900 DKK
OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
20
Antall soverom
8
Bygget/renovert
2019
Areal
274 m2
Tomtestørrelse
3119 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Fottballmål
 • Trampoline
 • Stik til elbil

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr ikke tillatt

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
800 m
Avstand til restaurant
1500 m
Avstand til butikker
1250 m
Avstand til golfbane
3300 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 4 soverom med 1 dobbeltseng
 • 4 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV