Nybygde luksuriøst feriehus i Marielyst på Falster

Uansett om du ser etter et feriehus til sommerferien eller et weekendopphold i vinter, er dette luksushuset midt i blinken. Huset har et svært godt utvalg av aktivitetsmuligheter, både inne og ute. Det er bygget til hele 20 personer, så her er det godt med plass til å samle hele familien eller gode venner til en herlig ferie under samme tak. Luksushuset ligger i Marielyst på Falster, som i tillegg til en vakker badestrand også byr på flere gode spisesteder, sjarmerende lokale butikker og spennende attraksjoner.

Og skulle du få lyst til å ta en svømmetur i løpet av oppholdet, har du helt klart kommet til riktig sted. I huset er det nemlig et svømmebasseng på 20 m2 med både vannsklie, motstrømsanlegg og romersk trapp. Her kan du også nyte varmen i badstuen eller slappe av i boblebadet.

Det er et eget aktivitetsrom i huset, og her finnes det spill for barn i alle aldre. Dere kan blant annet spille biljard og bordtennis, holde en bordfotballturnering eller utfordre hverandre i en runde dart. I sofakroken i hjørnet kan man se på film eller spille PlayStation 4. Er dere tørste etter en spilleomgang, kan dere slappe av med noe kaldt å drikke fra kjøleskapet i baren.

Feriehuset har et ekstra stort kjøkken og dobbelt opp av kjøkkenutstyr: to ovner, komfyrer, håndvasker, oppvaskmaskiner og kjøleskapsplass. Det åpne kjøkkenet har også en flott kjøkkenøy. Her kan alle samles rundt det lange spisebordet eller hygge seg sammen i sofaen foran TV-en. I fellesrommet er det også en vedovn.

Feriehuset har åtte soverom med enten dobbeltseng eller to enkeltsenger. I tillegg er det fire soveplasser på hemsen, som alltid er populær blant barn og unge. I alt har feriehuset fire bad.

Utendørs er det også nok av plass å boltre seg på. Her kan de yngste feriegjestene more seg med å leke i sandkassen og hoppe på den nedgravde trampolinen. Det er dessuten både huske, leketårn og petangue i hagen. Terrassen er utstyrt med grill og hagemøbler, noe som er perfekt for en hyggelig grillkveld utendørs hvis været er fint.
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  1.900 DKK
OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
20
Antall soverom
8
Bygget/renovert
2019
Areal
267 m2
Tomtestørrelse
3067 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Trampoline
 • Petanque

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
900 m
Avstand til restaurant
700 m
Avstand til butikker
700 m
Avstand til golfbane
2200 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 3 soverom med 1 dobbeltseng
 • 5 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV