Flott feriehus med basseng ved Marielyst på Falster

Dette fine feriehuset med plass til 16 personer ligger i den populære feriebyen Marielyst, der du finner en av Danmarks beste badestrender. Luksushuset er stort og romslig, men samtidig koselig innredet med øye for detaljer. Marielyst er et vakkert ferieområde med mange attraksjoner for både barn og voksne, blant annet en golfpark, kafeer og et yrende folkeliv. Huset ligger kun 700 meter i luftlinje fra stranden, som kan friste med avkjølende badevann og miljøsertifisering.

Med alle sine aktivitetsmuligheter er feriehuset verdt et besøk uansett årstid. Her kan nemlig hele familien boltre seg i eget basseng og slappe av i boblebadet eller badstuen. Svømmebassenget er 18 m2 stort og har både romersk trapp, motstrømsanlegg og vannsklie.

Et annet populært rom er det koselige aktivitetsrommet, der alt fra bordtennis og biljard til bordfotball og dart står på menyen. Så her er det bare å spille i vei og arrangere morsomme turneringer! Baren i hjørnet byr på avkjølende drikke til varme spillere, og når det er på tide med en pause, kan man slå seg ned foran TV-en for å se på film eller spille PlayStation 4 (husk å ta med spill).

Kjøkken- og fellesrommet er plassert midt i feriehuset. Det elegante kjøkkenet er godt utstyrt, og fra det lange spisebordet er det mulig å holde et øye med de som bader i bassenget. Vedovnen finner du også i fellesrommet, like ved sofagruppen foran TV-en.

De 16 soveplassene er fordelt på 6 dobbeltrom og en hems med plass til 4 soveplasser (passer best for barn), og huset har totalt 3 bad.

Det sies at det er deilig å være norsk i Danmark, og hvis solen skinner, blir det nesten ikke bedre. På den delvis overbygde terrassen kan man grille og nyte de varme sommerdagene. De minste kan dessuten leke i sandkassen eller huske. I hagen finner du også en trampoline, så her kan barna virkelig få rast fra seg.
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  1.600 DKK
OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
16
Antall soverom
6
Bygget/renovert
2020
Areal
223 m2
Tomtestørrelse
1662 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Trampoline
 • Stik til elbil

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
700 m
Avstand til restaurant
1500 m
Avstand til butikker
600 m
Avstand til golfbane
2800 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 2 soverom med 1 dobbeltseng
 • 4 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV