Luksuriøst feriehus med basseng i vakre Marielyst

Dette er et flott og elegant innredet feriehus med lekre fasiliteter og gode muligheter for at hele familien kan hygge seg sammen. Feriehuset ligger i det populære feriehusområdet Marielyst, som kan friste med både morsomme severdigheter og aktivitetsmuligheter for hele familien. Marielyst er kjent for sin fine sandstrand, der både bading og soling står på menyen.

Er du på utkikk etter et feriehus med plass til hele storfamilien? Da er denne byen riktig valg! I luksushus nr. 469 er det plass til 20 overnattingsgjester fordelt på åtte dobbeltrom og fire soveplasser på hemsen. Hemsen er ofte populær blant barn og unge som gjerne vil leke og sove sammen.

Huset har et stilig kjøkken, der det er høyt under taket og god plass til å samle hele familien rundt det lange spisebordet. Kjøkkenet er godt utstyrt med blant annet kjøkkenøy, to oppvaskmaskiner, to ovner og to kjøleskap. I fellesrommet er det også en vedovn, som innbyr til hygge og samhold.

I tillegg byr aktivitetsrommet på et hav av morsomme aktivitetsmuligheter. Her er det bare å slå seg løs med en runde bordtennis, biljard eller dart. Det er også muligheter for bordfotball og PlayStation 4. Aktivitetsrommet har dessuten en egen bar med kjøleskap, der man kan servere kald drikke til de som konkurrerer.
Er det bading som står øverst på listen, er det bare å glede seg. Feriehuset har faktisk et eget 20 m2 stort innendørsbasseng med sklie og romersk trapp. I bassengrommet finner du også et lekkert boblebad og badstue.

Det er imidlertid ikke bare inne all moroa skjer. Det er mange muligheter for lek og moro ute også. For de yngste gjestene finnes det både trampoline, leketårn med huske og sandkasse. På terrassen er det grill og hagemøbler, så det er bare å finne frem grillmaten.

I dette huset er hele familien sikret en flott ferie sammen.

Det er ingen hemmelighet at Marielyst har en av Danmarks beste badestrender. Området er fylt med morsomme attraksjoner for hele familien. Det store nybygde torget er klart verdt et besøk – her finner du gode kafeer og isboder. I området er det minigolf, gokartbane, ridesenter og en rekke andre attraksjoner.
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  1.900 DKK
OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
20
Antall soverom
8
Bygget/renovert
2020
Areal
267 m2
Tomtestørrelse
2768 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Leketårn for barn
 • Trampoline

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
800 m
Avstand til restaurant
1500 m
Avstand til butikker
1500 m
Avstand til golfbane
3400 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 3 soverom med 1 dobbeltseng
 • 5 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV