Luksuriøst feriehus for 14 personer med gangavstand til stranden

Dette romslige feriehuset med plass til 14 personer har en fabelaktig plassering like ved Marielyst strand. Det er bare 150 meter til stranden, og det er heller ikke langt til butikken eller den koselige byen Marielyst. Her kan du få en avslappende og trivelig ferie.

Luksushuset har soveplasser til 18 personer, som er fordelt på 7 dobbeltrom. Rommene er igjen fordelt på 2 soveavdelinger, som har hvert sitt bad. Med denne praktiske romfordelingen er det lett å reise flere familier sammen.

Feriehusets kjøkken- og fellesrom er også romslig, og her kan hele familien samle seg til et velsmakende måltid. Kjøkkenet er utstyrt med to stekeovner, ekstra stor komfyr, to oppvaskmaskiner, to håndvasker og mye kjøle-/fryseplass, slik at det er mulig å tilberede store familiemiddager. Foruten det velutstyrte kjøkkenet har huset et langt spisebord alle gjestene kan samle seg rundt. Hvis du ikke deltar i matlagingen, kan du slappe av i den koselige sofagruppen og nyte varmen fra vedovnen.

Fra kjøkken- og fellesrommet er det direkte utgang til den delvis overbygde terrassen. Her kan du nyte et velsmakende måltid, lage mat på grillen eller slippe løs familiens firbeinte venner.

En flott ferie innebærer som regel mye moro, og det er man så å si garantert i det koselige aktivitetsrommet, der dere kan utfolde dere med bordtennis, bordfotball, biljard og dart. Vil du heller være tilskuer, kan du slå deg ned i den hyggelige baren og fikse deg noe kaldt å drikke i samme slengen. Etter noen spennende konkurranser kan det være deilig å slappe av i sofaen med en film eller en god bok.

Moroa fortsetter i bade- og velværeavdelingen, der det store bassenget innbyr til oppkvikkende svømming. Bassenget har dessuten romersk trapp og vannsklie. Er du mer interessert i ro og velvære, kan du lene deg tilbake i boblebadet eller badstuen.

Sommerhuset ligger placeret i et bilfrit område, hvilket betyder at parkering ikke foregår ved de enkelte huse, men på en fælles parkeringsplads i området. Det er dog muligt at læsse bagagen af på en vendeplads ved huset.

Vær oppmerksom på at bildene er demobilder, da huset er under oppbygging, så det færdige hus kan afvige fra demobillederne.
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  1.800 DKK
 • Startpakke
  300 DKK

  Startpakke

OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
14
Antall soverom
7
Bygget/renovert
2021
Areal
242 m2
Tomtestørrelse
m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Trampoline

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
150 m
Avstand til restaurant
500 m
Avstand til butikker
500 m
Avstand til golfbane
2200 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 1 Hems
 • 2 soverom med 1 dobbeltseng
 • 5 soverom med 2 enkeltsenge

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV