Feriehus med plass til 14 personer like ved badestranden i Marielyst

Dette romslige feriehuset med plass til 14 personer ligger nær den sjarmerende feriebyen Marielyst og kun 150 m fra byens flotte badestrand, som år etter år er blitt kåret til Danmarks beste. Her får du uten tvil en hyggelig ferie med muligheter for både innendørs og utendørs aktiviteter.

Uansett værforhold kan dere være sikre på at det blir bading. Dere kan enten bade på den barnevennlige stranden i Marielyst eller i feriehusets basseng- og velværeavdeling. Feriehusets svømmebasseng er på 18 m2 og er utstyrt med vannsklie og romersk trapp. Hvis du er på jakt etter avslapning og velvære, er husets boblebad og badstue midt i blinken for dette.

Det finnes flere morsomme aktiviteter i feriehusets aktivitetsrom. Her kan dere konkurrere i bordtennis, biljard, dart og bordfotball. Ikke nok med det: Det er også mulig å kjempe om heder og ære på PlayStation 4-konsollen – bare husk å ta med egne spill! Hvis du trives best som tilskuer, kan du slå deg til rette i baren, der du er sikret god utsikt til de som spiller.

Samlingspunktet i feriehuset er det åpne kjøkken- og fellesrommet. Her er det plass til å nyte gode middager på det store kjøkkenet, som kan by på to stekeovner/komfyrer, to oppvaskmaskiner, to håndvasker og god kjøle-/fryseplass. Trenger du en pause fra matlagingen, kan du fyre opp i vedovnen og slenge deg på sofaen. Måltidet kan nytes ved det lange spisebordet eller, hvis været tillater det, på den delvis overbygde terrassen.

De sju soverommene i feriehuset er fordelt på to soveavdelinger med hvert sitt bad. Med denne romfordelingen passer huset perfekt til en deilig ferie for flere familier, uansett gjestenes alder og behov.

Sommerhuset ligger placeret i et bilfrit område, hvilket betyder at parkering ikke foregår ved de enkelte huse, men på en fælles parkeringsplads i området. Det er dog muligt at læsse bagagen af på en vendeplads ved huset.

Vær oppmerksom på at bildene er demobilder, da huset er under oppbygging, så det færdige hus kan afvige fra demobillederne.
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  1.800 DKK
 • Startpakke
  300 DKK

  Startpakke

OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
14
Antall soverom
7
Bygget/renovert
2020
Areal
242 m2
Tomtestørrelse
m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Trampoline

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
100 m
Avstand til restaurant
500 m
Avstand til butikker
500 m
Avstand til golfbane
2200 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 1 Hems
 • 2 soverom med 1 dobbeltseng
 • 5 soverom med 2 enkeltsenge

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV