Romslig feriehus med idyllisk beliggenhet ved stranden og plass til 14 personer

Hvis du leter etter flott innredning og perfekt beliggenhet, så er dette feriehuset noe for deg. Feriehuset ligger bare 150 meter fra Marielyst strand, som i flere år har blitt kåret til en av Danmarks beste strender. Her trenger du ikke å gå langt for å se havet og føle sanden mellom tærne. Området rundt Marielyst er dessuten kjent for et koselig byliv med mange forskjellige kafeer, iskiosker og butikker.

Selv om den idylliske beliggenheten legger opp til utendørs aktiviteter, er det også massevis å finne på innendørs. I husets badeområde er det for eksempel mulig å ta seg en svømmetur i det store bassenget med både vannsklie og romertrapp. I det brusende boblebadet og den varme badstuen kan du skjemme bort deg selv og bare slappe av. Det blir nesten ikke mer avslappende enn det!

Det sies at tiden går fort når man har det gøy. Dette stemmer virkelig i husets aktivitetsrom, som kan friste med alt fra biljard, bordtennis og bordfotball til dart og PlayStation 4. Her finner du også en sofagruppe og en bar, så det er bare å lene seg tilbake og heie på de som konkurrerer.

Huset har plass til 14 overnattingsgjester. Soveplassene er fordelt på sju dobbeltrom.
Fellesrommet er husets midtpunkt og er både romslig og velutstyrt med to ovner, oppvaskmaskiner og kjøleskap. I tillegg til den gode plassen på kjøkkenet er det også plass til at hele familien kan samles og nyte et godt måltid rundt det lange spisebordet.

Måltidene kan også nytes på feriehusets delvis overbygde terrasse, der det er mulig å tilberede maten på grillen. Her er det god plass til at alle gjestene kan hygge seg sammen.

Sommerhuset ligger placeret i et bilfrit område, hvilket betyder at parkering ikke foregår ved de enkelte huse, men på en fælles parkeringsplads i området. Det er dog muligt at læsse bagagen af eller lade sin elbil på en vendeplads ved huset.

Vær oppmerksom på at bildene er demobilder, da huset er under oppbygging, så det færdige hus kan afvige fra demobillederne.
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  1.800 DKK
 • Startpakke
  300 DKK

  Startpakke

OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
14
Antall soverom
7
Bygget/renovert
2020
Areal
242 m2
Tomtestørrelse
m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Trampoline

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
150 m
Avstand til restaurant
500 m
Avstand til butikker
500 m
Avstand til golfbane
2200 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 1 Hems
 • 2 soverom med 1 dobbeltseng
 • 5 soverom med 2 enkeltsenge

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV