Sjarmerende feriehus like ved stranden med plass til 14 personer

Det romslige feriehuset med plass til 14 personer ligger rett bak diket, knapt 100 m unna en av Danmarks beste badestrender. Feriehuset har en perfekt beliggenhet nær natur og saltvann. I tillegg er det gode handlemuligheter ikke langt unna huset, og den sjarmerende feriebyen Marielyst ligger også i nærheten.

Dette luksuriøse feriehuset passer spesielt godt til flere familier som gjerne vil feriere sammen. Huset har sju soverom fordelt på to soveavdelinger. Hver soveavdeling har sitt eget bad.

I midten av feriehuset ligger det åpne kjøkken- og fellesrommet. Her er det nok plass til at flere familier kan lage mat sammen, og kjøkkenet har to ekstra store stekeovner/komfyrer, to oppvaskmaskiner, to håndvasker og god kjøle-/fryseplass. Måltidene kan nytes ved det lange spisebordet, som innbyr til hyggelig samvær for alle. Besøker dere huset når været er på sitt beste, kan maten gjerne nytes på den koselige og delvis tildekkede terrassen, der måltidet kan tilberedes på grillen.

Hvis været ikke legger opp til utendørsaktiviteter eller bading i sjøen, er det bare å ta en dukkert i feriehusets basseng- og velværeavdeling i stedet. Svømmebassenget på 18 m2 har både vannsklie og romersk trapp. Her er det muligheter for lek og moro, men også for avslapning i avdelingens boblebad eller badstue.

Det finnes flere morsomme aktiviteter i feriehusets aktivitetsrom. Her kan hele familien konkurrere i bordtennis, biljard og bordfotball. Det er også mulig å kjempe om heder og ære på PlayStation 4-konsollen – bare husk å ta med egne spill! Mellom spillrundene kan du slappe av i den hyggelige baren som er utstyrt med eget kjøleskap.

I området er det dessuten en stor felles naturlekeplass og en hoppemadrass som kan brukes av gjestene.

Feriehuset ligger i et bilfritt område, og parkering foregår ikke ved de enkelte husene, men på en felles parkeringsplass i området. Det er imidlertid mulig å laste av bagasjen på en snuplass ved huset.

Vær oppmerksom på at bildene er demobilder, da huset er under oppbygging, så det færdige hus kan afvige fra demobillederne.
Leie eksklusive rengjøring (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135,00 DKK
 • Rengjøring obligatorisk
  1.800,00 DKK
 • Startpakke
  300,00 DKK

  Startpakke

OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
14
Antall soverom
7
Bygget/renovert
2020
Areal
242 m2
Tomtestørrelse
m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Trampoline

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr ikke tillatt

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
100 m
Avstand til restaurant
500 m
Avstand til butikker
500 m
Avstand til golfbane
2200 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 1 Hems
 • 2 soverom med 1 dobbeltseng
 • 5 soverom med 2 enkeltsenge

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV