Lekkert feriehus med 6 soverom ved stranden i Marielyst

Dette luksuriøse feriehuset ligger rett i nærheten av bølger, sand og en fantastisk badestrand. Huset har god plass til hele familien, eller flere vennepar som ferierer sammen. Feriehusets innbydende beliggenhet ved vannet legger til rette for mange timer i flott natur, men vi kan love at det er mange muligheter til gøy og hygge også innendørs.

Feriehuset har sin egen velværeavdeling, hvor dere kan ta en forfriskende dukkert i det 18 m2 store svømmebassenget. Bassenget har vannsklie og motstrømsanlegg, noe som virkelig er en slager blant feriehusets gjester. Den virkelige spafølelsen får man imidlertid først når man prøver velværeavdelingens badstue og boblebad.

I tillegg til den populære bassengavdelingen kan man møtes til dyst i det store aktivitets- og spillrommet. Her kan dere spille både biljard, bordtennis, bordfotball og dart. Etter spillet kan dere ta en velfortjent pause i rommets sofagruppe ved TV-en og konkurrere på PlayStation 4 (ta med spill selv) eller lese en god bok. Dere kan nyte hyggelige stunder i rommets bar, hvor drikken holdes kald i barens eget kjøleskap.

Feriehusets samlingssted er kjøkken- og fellesrommet, som er husets midtpunkt. Her kan alle samles til samtaler og hygge rundt det store spisebordet. Selve kjøkkenet er velutstyrt og lagt opp slik at flere kan hjelpe til med maten. En sofagruppe er plassert ved peisen, som sprer varme og hygge på kjølige dager.

Hvis man er så heldig å ha været med seg, kan middagen nytes på den delvis overbygde terrassen. Her kan maten tilberedes på grillen mens barna koser seg i hagen.

Feriehusets 12 sengeplasser er fordelt på 6 dobbeltrom, og det er ytterligere 4 soveplasser på hemsen. Hver avdeling har sitt eget bad, for ikke å glemme fellesbadet i bassengavdelingen.

Vær oppmerksom på at bildene er demobilder, da huset er under oppbygging, så det færdige hus kan afvige fra demobillederne.
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  1.600 DKK
 • Startpakke
  300 DKK

  Startpakke

OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
12
Antall soverom
6
Bygget/renovert
2021
Areal
223 m2
Tomtestørrelse
m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Trampoline

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
150 m
Avstand til restaurant
500 m
Avstand til butikker
500 m
Avstand til golfbane
2200 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 1 Hems
 • 2 soverom med 1 dobbeltseng
 • 4 soverom med 2 enkeltsenge

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV