Romslig feriehus med 7 soverom ved den flotte badestranden i Marielyst

Dette flotte feriehuset ligger like ved stranden i Marielyst. Rommene er lyse, og det er god plass til å samle hele familien eller vennegjengen for en ferie eller et helgeopphold. Feriehusets innbydende plassering ved vannet legger opp til mange fine spaserturer, badeturer eller andre utendørsaktiviteter. Lek og moro er dermed sikret i feriehusets varme atmosfære.

Luksushuset har to forskjellige aktivitetsområder, slik at alle de besøkende har masse å finne på i løpet av hele ferien – også om man ikke kan være ute på grunnen av dårlig vær. Her finnes det nemlig både en bassengavdeling med et 18 m2 stort svømmebasseng, en badstue og et boblebad. Bassenget har vannsklie og motstrømsanlegg og er virkelig en slager blant feriehusets gjester.

I tillegg finnes det et stort aktivitets- og spillerom. Her kan dere konkurrere i biljard, bordtennis, bordfotball og dart. I sofagruppen ved TV-en er det en PlayStation 4 der man enten kan spille (husk å ta med spill) eller se en god film. Huset legger opp til hyggelige stunder i rommets bar, hvor drinkene kan nedkjøles i barens eget kjøleskap.

Fra inngangspartiet kommer man inn til kjøkken- og fellesrommet, som er husets midtpunkt. Her er det høyt under taket og god plass rundt spisebordet, slik at alle kan samles. Kjøkkenet er meget velutstyrt og har dobbel stekeovn, kjøleskap, oppvaskmaskiner og ekstra kokeplater. I dette rommet finner dere også en sofagruppe rett ved feriehusets vedovn, som sprer varme og hygge på kjølige dager.

Sengeplassene er fordelt på 7 soverom og en hems. Luksushuset har til sammen 3 bad.

På den delvis overbygde terrassen er det gode muligheter for å nyte det danske solskinnet. Her finnes det hagemøbler og grill, så dere kan ha grillkvelder. I hagen er det dessuten en nedgravet trampoline samt en utedusj hvor man kan kjøle seg ned på varme dager.

Sommerhuset ligger placeret i et bilfrit område, hvilket betyder at parkering ikke foregår ved de enkelte huse, men på en fælles parkeringsplads i området. Det er dog muligt at læsse bagagen af eller lade sin elbil på en vendeplads ved huset.

Vær oppmerksom på at bildene er demobilder, da huset er under oppbygging, så det færdige hus kan afvige fra demobillederne.
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  1.800 DKK
 • Startpakke
  300 DKK

  Startpakke

OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
14
Antall soverom
7
Bygget/renovert
2021
Areal
242 m2
Tomtestørrelse
m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utendørs dusj
 • Utegrill og hagemøbler
 • Trampoline

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
150 m
Avstand til restaurant
500 m
Avstand til butikker
500 m
Avstand til golfbane
2200 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 1 Hems
 • 2 soverom med 1 dobbeltseng
 • 5 soverom med 2 enkeltsenge

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV