Luksusferiehus til 24 personer på Møn

Dette er et stort og romslig luksusferiehus med plass til hele 24 personer. Feriehuset er arkitekttegnet og oppført av Skanlux, og ligger i flotte omgivelser på herlige Møn. Møn byr på gode, danske ferieopplevelser, og dette feriehuset har plass til at hele familien kan feriere under samme tak. Huset er en god base for ferien på Møn, hvor dere blant annet kan reise på utflukt til Møns Klints hvite krittklipper eller reise tilbake i tid i GeoCenter Møns Klint.

Midt i luksusferiehuset er det et stort og romslig oppholdsrom med ekstra stort kjøkken, sofagruppe, peis og langt spisebord til alle gjester. Kjøkkenet er utstyrt med to oppvaskmaskiner, et stort komfyr og ovner, to håndvasker, to kjøleskap og en fryser

I husets høyre del finner dere det perfekte rommet for badeglade barn og voksne. Dere kan plaske og kose dere i det 20 m2 store bassenget og trene på å svømme i motstrømsanlegget. Bassenget har også vannsklie og romersk trapp, slik at det er enkelt å komme seg ned i bassenget. Boblebadet i hjørnet er populært blant de som liker å slappe av, og den varme badstuen likeså.
Terrassen har en vedfyrt villmarksstamp, for alle som liker å ta et bad utendørs. Her kan man få varmen i hele kroppen, samtidig som man nyter utsikten over naturen.

I feriehusets venstre del finner dere det store aktivitetsrommet. Her kan det spilles biljard, bordtennis og bordfotball. Baren i hjørnet har barkrakker og eget kjøleskap. Her er det også en ekstra sofagruppe med TV og PlayStation 4.

De 24 soveplassene befinner seg i 9 dobbeltrom som er fordelt på 3 soveavdelinger med hvert sitt bad. Det er derfor mulig å fordele soverom etter sengetider eller familier. Luksushuset har til sammen 4 bad. I tillegg har feriehuset to hemser med tilgang fra aktivitetsrommet, og de siste 6 soveplassene befinner seg her.

Feriehusets flislagte terrasse er tilgjengelig fra både fellesrommet og aktivitetsrommet. Terrassen er det perfekte stedet for å grille eller bare nyte den danske sommeren. Terrassen er delvis overbygd, noe som er fint dersom været skulle vise seg å være lunefullt.
I hagen er det huske og sandkasse til de yngste.
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  2.100 DKK
OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
24
Antall soverom
9
Bygget/renovert
2018
Areal
298 m2
Tomtestørrelse
1986 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Villmarksstamp
 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Trampoline
 • Stik til elbil

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
600 m
Avstand til restaurant
5000 m
Avstand til butikker
10000 m
Avstand til golfbane
4300 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 3 soverom med 1 dobbeltseng
 • 6 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 6 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV