Barnevennlig feriehus med basseng på Møn

Øya Møn i Østersjøen er et av Danmarks vakreste feriesteder. Møns Klint har idylliske strender, vakre skoger og en pen kystlinje – rett og slett perfekte omgivelser for en ferie i naturen med både bading og gåturer. Du kan bli kjent med den vakre øya til fots eller på sykkel. Møn har nemlig en rekke sykkel- og gangveier. Når det begynner å mørkne, kan dere tilbringe en koselig kveld i dette flotte feriehuset.

Luksusferiehuset på Møn er perfekt for både store og små. Det er plass til opptil 14 gjester i feriehuset, og det er også mulig å ha med to husdyr. I midten av huset ligger det stilige stue- og spiseområdet. Der finner du et sofahjørne med flatskjerm og en koselig peis. Spisebordet er stort nok til at alle kan samles og kose seg med mat og drikke. Kjøkkenet har åpen løsning og ligger rett ved siden av spiseområdet. Moderne utstyr gjør matlaging lekende lett, og oppvasken tar selvsagt oppvaskmaskinen.

For å sikre deg bading og moro selv om det ikke er sommer, har luksusferiehuset på Møn også et innendørs basseng. Med romersk trapp kommer også de eldre gjestene lett ned i vannet, mens barna kanskje foretrekker vannsklien. I tillegg til basseng kan huset friste med både boblebad og badstue. Feriehusets aktivitetsrom har også mye moro på lager. Her kan dere spille en runde dart, biljard eller bordtennis. Rommet har også spillkonsoll for de som foretrekker digital moro. Det er ingen grunn til panikk hvis du heller foretrekker å spille på nettet. Feriehuset har selvsagt tilgang til Internett.

Huset har to dobbeltrom og tre tomannsrom, så her finnes det et soverom både for par og de som reiser alene. Rommene er fordelt på to separate soveområder, og hvert av områdene har et moderne bad med dusj og toalett. Feriehuset har dessuten en hems, der det finnes fire ekstra soveplasser.

I tillegg til alt dette kan dere nyte sene sommerkvelder på den store terrassen og la barna rase fra seg i hagen. På terrassen står det komfortable møbler og en grill som er klar til bruk, og barna kan ha det gøy med alle lekene i hagen. Her er det bare å lene seg tilbake mens de små leker i sandkassen, husker eller hopper på trampolinen!
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  1.600 DKK
OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
14
Antall soverom
5
Bygget/renovert
2018
Areal
190 m2
Tomtestørrelse
1200 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Trampoline

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
600 m
Avstand til restaurant
5000 m
Avstand til butikker
10000 m
Avstand til golfbane
4300 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 2 soverom med 1 dobbeltseng
 • 3 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV