Flott arkitekttegnet luksusferiehus på Møn

Har du behov for et pusterom eller avbrekk i hverdagen, sammen med kjære og kjente? I dette luksuriøse feriehuset er det god plass til hele familien, og det finnes massevis av velvære- og aktivitetsmuligheter her, slik at dere kan koble av helt og hygge dere i hverandres selskap. Her er det nemlig plass til hele 24 personer.

Feriehuset ligger på Møn, og uansett om man er kjent i området eller skal utforske det for første gang, kan man se frem til vakre naturopplevelser og flotte severdigheter utenom det vanlige. Selv om Møn er en liten øy, byr den på både nydelige strender, flotte spisesteder, et sjarmerende byliv og gode fiskeplasser. Visste du for eksempel at det vokser orkideer på Møn, som ikke finnes andre steder i verden?

Når dere ikke er ute på oppdagelsesferd eller jakter på orkideer, kan dere hygge dere i husets flotte bassengrom, der det er både svømmebasseng, boblebad og badstue. Svømmebassenget har vannsklie, motstrømsanlegg og romersk trapp.

I aktivitetsrommet kan man spille både biljard, bordtennis, bordfotball og dart, så her kan man virkelig more seg sammen. De som ønsker å se på film eller spille PlayStation 4, kan slå seg ned i sofagruppen. I hjørnet av aktivitetsrommet er det også en bar med kjøleskap.

I den store og lyse stuen er det høyt under taket, og godt med plass til å kose seg sammen. Her finnes det blant annet et langt spisebord og en hyggelig sofakrok med TV. I dette rommet er også husets vedovn, som varmer godt på kjølige dager. Kjøkkenet er tilknyttet stuen, så selv om man står for matlagingen, er man ikke atskilt fra de andre gjestene. Det flotte kjøkkenet er godt utstyrt for å tilberede mat til mange: to oppvaskmaskiner, ovner, håndvasker og kjøleskap.

Luksushuset har totalt ni soverom og seks soveplasser på hems (passer best for barn og unge). Soverommene er fordelt på tre soveavdelinger med hvert sitt bad, som ligger i hver sin ende av huset.

De yngste gjestene vil helt sikkert more seg stort med å huske eller hoppe på trampolinen utenfor huset. Det er også en sandkasse her. Terrassen er ideell for å grille og slappe av i de komfortable hagemøblene.
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  2.100 DKK
OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
24
Antall soverom
9
Bygget/renovert
2019
Areal
298 m2
Tomtestørrelse
2081 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Trampoline
 • Stik til elbil

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
600 m
Avstand til restaurant
5000 m
Avstand til butikker
10000 m
Avstand til golfbane
4300 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 3 soverom med 1 dobbeltseng
 • 6 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 2 madrasser - best for barn
 • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV