Luksuriøst feriehus med svømmebasseng og plass til 18 personer på Møn

I dette feriehuset er det høyt under taket og godt med plass til både hygge og lek. Luksushusets mange fasiliteter danner en god ramme for en herlig familieferie eller ferie med gode venner. Feriehuset har blant annet et 18 m2 stort innendørsbasseng som er oppvarmet og tilgjengelig for dere gjennom hele oppholdet. Bassenget har vannsklie og en romersk trapp, noe som gjør det enkelt å komme seg uti.

Feriehuset er godt utstyrt, slik at dere kan koble av fra hverdagen og slappe helt av. Her kan dere f.eks. ta en tur i boblebadet eller den varme badstuen. Dere kan også slappe av i sofaen i kjøkken- og fellesrommet og se en god film sammen. Kjøkkenet er stilfullt innredet med kjøkkenøy, og har to oppvaskmaskiner, to ovner og to kjøleskap. Rommet har også et langt spisebord der alle kan samles.
Luksushuset har et flerbruksrom fylt med aktiviteter og spill. Her finner vi et kombinert biljard- og bordtennisbord, dart, PlayStation 4 og et bordfotballspill. Aktivitetsrommet har også en egen bar med kjøleskap.

Feriehusets 7 soverom er fordelt på to soveavdelinger med henholdsvis tre og fire dobbeltrom. I tillegg er det fire ekstra soveplasser på hemsen i aktivitetsrommet. Den er ofte populær blant barn og unge som gjerne vil bygge hule og sove sammen. Luksushuset har totalt tre bad fordelt rundt i huset.

Fra kjøkken- og fellesrommet er det utgang til terrassen. Her finner dere både grill og hagemøbler. Terrassen er delvis overbygd, slik at dere kan grille året rundt eller nyte skyggen om sommeren. I hagen kan de yngste hoppe på den nedgravde trampolinen, huske eller leke i sandkassen.

Luksushuset ligger på Møn, som er en av Danmarks vakre, brofaste øyer. Her får dere oppleve storslått natur bl.a. ved Møns Klint. Det er mulig å bestille seilturer rundt i naturparken. Dere kan også gå en tur i romantiske Liselund Park eller besøke en av de flotte kirkene med de store kalkmaleriene.

Vær oppmerksom på at bildene er demobilder, da huset er under oppbygging, så det færdige hus kan afvige fra demobillederne. Planløsning er korrekt.
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  1.800 DKK
OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
18
Antall soverom
7
Bygget/renovert
2020
Areal
242 m2
Tomtestørrelse
1548 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Trampoline

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

 • Egnet for babyer
 • Spesielt egnet til småbarn

  Huset har minst én høy stol og barneseng (gjelder alle luksushusene). I tillegg finnes det et babybadekar og en stellepute.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
600 m
Avstand til restaurant
5000 m
Avstand til butikker
10000 m
Avstand til golfbane
4300 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 2 soverom med 1 dobbeltseng
 • 5 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV