Stort luksushus i Aalbæk like ved Skagen

Nordjylland, og særlig området rundt Skagen, er et svært populært ferieområde som kan friste med både en fin badestrand, vakker natur og et hyggelig byliv. Dette feriehuset ligger i Aalbæk og har plass til hele 26 personer. Her finnes det mange fasiliteter og aktivitetsmuligheter både inne og ute, så det er bare å glede seg til en herlig ferie.

Området byr også på mange morsomme severdigheter for hele familien, blant annet Råbjerg Mile, Ørnereservatet og Palmestranden.

I dette huset er det ikke spart på noe! Hva sier du til et innendørs saltvannsbasseng som er hudvennlig fordi det inneholder minimalt med kjemikalier? Bassenget har dessuten vannsklie, romersk trapp og undervannslys.

Feriehuset har også et eget aktivitetsrom, som garantert har noe for enhver smak. Hva med en familieturnering i biljard eller bordtennis? Måtte den beste vinne! Det er også mulig å spille både bordfotball og dart. Er det filmkveld som står på planen, er det bare å slå seg ned i sofagruppen og bruke PlayStation 4.
Til sammen har luksushuset ti dobbeltrom, seks soveplasser på hemsen i aktivitetsrommet og fire bad.

Kjøkkenet er godt utstyrt til 26 personer med blant annet to oppvaskmaskiner, to ovner, to vasker og to kjøleskap. Det skal være gøy å lage mat til mange mennesker, og her er alt lagt til rette for det. Kjøkkenet er tilknyttet det lyse oppholdsrommet og stuen, der du finner en vedovn som innbyr til hygge og samhold på kjølige dager.

Ute finner du dessuten husets boblebad, som kan friste med varmende bobler både dag og kveld. Det blir nesten ikke bedre enn det!

Terrassen er flislagt og delvis under tak, noe som betyr avkjølende skygge på varme dager og et tørt oppholdssted på regnværsdager. Leveggen beskytter dessuten mot den verste vinden. Alt ligger til rette for en hyggelig grillkveld med familie og venner, så det er bare å glede seg til ferien!

Feriehuset har et stort utendørs lekeområde og en flerbruksbane, som deles med gjestene i nabohuset, så her er det nok å gjøre for lekelystne i alle aldre. På lekeområdet finnes det både huskestativ, leketårn med rutsjebaner og klatrestativ. Flerbruksbanen, som er belagt med kunstgress, kan brukes til blant annet fotball, basketball, fotballtennis, volleyball og badminton.
På lekeplassen er det også bord og benker der spillerne eller tilskuerne kan nyte noe forfriskende. I tillegg har feriehuset en nedgravd trampoline i hagen.
Nordjylland

Ålbæk

Luksushus 500
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring obligatorisk
  2.500 DKK
OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
26
Antall soverom
10
Bygget/renovert
2020
Areal
325 m2
Tomtestørrelse
2275 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Boblebad
 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Fottballmål
 • Trampoline
 • Multibane

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
350 m
Avstand til restaurant
1500 m
Avstand til butikker
1000 m
Avstand til golfbane
7000 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 4 soverom med 1 dobbeltseng
 • 6 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 6 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV