Stort arkitekttegnet feriehus i Vorupør ved Nordsjøen

Dette lekre feriehuset har en flott beliggenhet i Thy – nærmere bestemt i fiskerbyen Vorupør. Beliggenheten ved Nordsjøen og rett ved Thy nasjonalpark gjør Vorupør til et herlig paradis for naturelskere og utøvere av vannsport. Byen har en nyanlagt strandpromenade og en stor strandterrasse, der man kan nyte både lokale spesialiteter og en flott utsikt. Danmarks første havbad ligger i Nørre Vorupør, og her kan man trygt bade uten å bekymre seg for understrømmer og Nordsjøens kraftige bølger.

Feriehuset har en innendørs bassengavdeling med 20 m2 svømmebasseng. Her kan barna boltre seg i vannet og skli i vannsklien dagen lang, mens de voksne kan nyte en avslappende stund i det herlige boblebadet. Bassengavdelingen kan også friste med en badstue, der man kan varme seg på kjølige dager.
Feriehuset byr på massevis av aktivitetsmuligheter, blant annet biljard, dart og bordfotball, så her er det ingen som kommer til å kjede seg. Dere kan også få opp pulsen med en runde bordtennis.

Aktivitetsrommet har dessuten en sofakrok med Playstation 4. I baren i hjørnet er det kjøleskap, så her kan spillerne få seg noe avkjølende å drikke.

Feriehuset har plass til 20 personer, og i det store oppholdsrommet kan alle samles rundt det lange spisebordet. Kjøkkenet er godt utstyrt med blant annet to oppvaskmaskiner, to håndvasker, to ovner og kjøleskap. I oppholdsrommet er det dessuten en sofagruppe med TV.

Husets åtte soverom er fordelt på tre avdelinger, som alle har hvert sitt bad. Feriehuset har totalt fire bad.

Også utendørs kan feriehuset by på masse aktivitetsmuligheter for barna, med både trampoline, sandkasse, huske og leketårn. Terrassen er delvis overbygd og utstyrt med hagemøbler.

Fiskebåtene trekkes opp på stranden, og dere har selv muligheten til å bli med på fisketur eller kjøpe fersk fisk. Området frister med både restauranter, butikker og handlemuligheter. Man kan blant annet gå på museum eller på Nordsø Akvariet. Ellers i området finnes det tennisbaner, golfbane, minigolf og muligheter til å ri på islandshester. Dessuten byr terrenget på gode sykkelruter for både terreng- og landeveissykler.
Nordjylland

Vorupør

Luksushus 476
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  1.900 DKK
OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
20
Antall soverom
8
Bygget/renovert
2019
Areal
267 m2
Tomtestørrelse
1634 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Trampoline
 • Stik til elbil

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr ikke tillatt

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
1200 m
Avstand til restaurant
600 m
Avstand til butikker
500 m
Avstand til golfbane
15000 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 3 soverom med 1 dobbeltseng
 • 5 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV