Barnevennlig familiehus til 20 personer i Asserbo

Dette unike huset med basseng er innredet og utformet av en stor barnefamilie, og det vises i alle detaljer. Her er alt optimalisert for en fin ferie for barn og voksne.

Huset ligger i enden av en blindvei i Asserbo plantasje, og husets planløsning gir mulighet til avslappet samvær for store og små.

Barna elsker det store badelandet med basseng (18 m2), vannsklie og vannleker – og foreldrene er nok glade for å kunne holde øye med dem gjennom glassveggen til stuen.

Barna elsker også lekeplassen i den store private hagen på 2300 m2, og foreldrene setter pris på de store panoramavinduene til hagen, som gir tilsyn og trygghet.

Oppholdsrommet er stort og godt innredet, så her er det både plass til lese-/kosekrok og sofaområdet med hele 3 sofaer – i tillegg til det store spisebordet til 20 personer.

I aktivitetsrommet har barna en egen sofa, tv og selvfølgelig både PlayStation 4 og Wii. Det er også plass til et lufthockeybord og bordfotball.

Når de små sover kan de voksne spille biljard, bordtennis eller dart i aktivitetsrommet. Andre koser seg i badstuen, husets spa og motstrømsanlegget i det store 18 m2 svømmebassenget, der man kan svømme og svømme uten å komme seg noen vei.

Den store terrassen har infrarøde terrassevarmere og er delvis under tak, slik at dere kan sitte ute sent om kvelden. Middagen kan hele året trylles frem på husets Weber-gassgrill.

Soverommene ligger borte fra veien, slik at barna får en rolig natt – og heldige foreldre kan ligge litt lenger om morgenen. Rommene er fordelt på 2 avdelinger med 4 soverom og ett bad hver. I tillegg er det 4 soveplasser på hemsen, som også er innredet med fjernsyn og kosekrok, og et ekstra bad ved bassenget.
Badene er større enn i de fleste hus, med nydelige detaljer som speil med innebygget lys og glassdører til dusjområdet.

Det finnes 2 ekstra babysenger og 2 høye barnestoler. Et stort og sentralt oppholdsrom med kjøkken, bardisk og spiseplasser, vedovn og en koselig sofagruppe.

Romslig og godt utstyrt designkjøkken med granitt, kjøkkenøy, 2 oppvaskmaskiner, 2 kjøleskap, stor ekstra fryser, stor stekeplate og vask. I tillegg er det 4 barkrakker til de som vil holde kokkene med selskap.

Firmaer er også velkomne. Huset er utstyrt med en projektor og lerret klart til bruk ved bordet med plass til 20 møtedeltakere. Ekstra projektor og mobilt lerret er tilgjengelig for bruk i aktivitetsrommet.

Området i Nordsjælland med vakre sandstrender, naturopplevelser, sjarmerende handelsbyer, museer og slott er så avgjort verdt et besøk, uansett årstid.

For den aktive familien er det kun 300 meter til Asserbo Plantage/Tisvilde Hegn som med 6 hektar av Danmarks flotteste natur lokker med flotte gåturer og gode løpemuligheter både i terreng og på stier. Det er også rike muligheter for barna til å boltre seg og gå på oppdagelse i Troldeskoven med mer.
Leie eksklusive rengjøring (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135,00 DKK
 • Rengjøring obligatorisk
  2.000,00 DKK
 • Startpakke
  300,00 DKK

  Startpakke

OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
20
Antall soverom
8
Bygget/renovert
2016
Areal
274 m2
Tomtestørrelse
2316 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Stik til elbil

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr ikke tillatt

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til golfbane
1700 m
Avstand til butikker
1000 m
Avstand til restaurant
2000 m
Avstand til stranden
2000 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 3 soverom med 1 dobbeltseng
 • 5 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV