Luksuriøst feriehus til 20 personer i Asserbo, Nordsjælland

Velkommen til dette luksushuset med basseng og et bredt utvalg av aktivitetsmuligheter. Feriehuset har plass til 20 personer og kan vise til en flott beliggenhet i vakre Nordsjælland – rett ved Asserbo og Liseleje. De flotte naturområdene er ideelle for spaserturer, der du kan nyte den friske luften og de vakre omgivelsene. Og er du først på ferie i Nordsjælland, er en tur til København mer eller mindre selvfølgelig. Ønsker du en avveksling fra det avslappende livet i feriehuset, kan den danske hovedstaden by på et yrende folkeliv og et mangfold av butikker, restauranter og severdigheter.

Luksushuset har et eget «badeland», hvor det er et svømmebasseng (20m2) med vannsklie, motstrømsanlegg og romersk trapp, i tillegg til boblebad og en innbydende badstue. Disse fasilitetene kan brukes fritt under oppholdet.

Etter en herlig svømmetur i bassenget, kan dere for eksempel ta et slag biljard, bordtennis, airhockey, bordfotball eller dart. I husets aktivitetsrom er det mulighet til å spille forskjellige spill, og man kan holde konkurranser for litt ekstra fart og spenning. I sofagruppen kan man hygge seg med både TV og PlayStation 4 (husk å ta med spill).
Ved det lange spisebordet er det plass til at alle gjestene kan sitte samlet. Midt i stuen, rett ved sofakroken foran TV-en, er det også en vedovn. Det elegante store kjøkkenet er tilknyttet stuen.

Feriehuset har totalt åtte dobbeltrom som er fordelt på to avdelinger med hvert sitt bad. I tillegg er det fire ekstra soveplasser på hemsen (best egnet for barn og unge). Feriehuset har totalt tre bad.

Utendørs er det også godt med plass til lek og moro. I hagen er det nemlig en nedgravd trampoline, sandkasse, huske og fotballmål, og den delvis overbygde terrassen er perfekt for å grille og å nyte de herlige sommerkveldene.
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  1.900 DKK
OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
20
Antall soverom
8
Bygget/renovert
2019
Areal
270 m2
Tomtestørrelse
2676 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Trampoline

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
3500 m
Avstand til restaurant
800 m
Avstand til butikker
400 m
Avstand til golfbane
5800 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 2 soverom med 1 dobbeltseng
 • 6 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 enkeltsenge - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV