Slapp av og ha det gøy i dette vakre feriehuset i Asserbo

I Asserbo, nord på Sjælland, står dette vakre luksusferiehuset. Det ligger bare et par kilometer fra den hvite, danske strandlinjen – så du kan enten bruke sykkelen eller spasere dit. En populær utflukt i nærheten er slottsruinene Asserbo, som er blitt slipt ned av sand i mange hundre år.

I midten av feriehuset ligger det store fellesrommet med kjøkken, spiseområde og stue. Kjøkkenet har to vasker, kjøleskap og oppvaskmaskiner – altså mer enn nok plass til 18 personer. Spisebordet er stort nok til at alle kan spise sammen i ro og mak. Ved siden av spiseområdet finner man den lyse stua. Her står det et koselig sofahjørne med kaffebord og flatskjerm, der gjestene kan lene seg tilbake, slappe av og lese en bok. Feriehuset har også en peis og flere lenestoler – alt man trenger til en koselig ferie om vinteren.

Luksusferiehuset har et aktivitetsrom, som ligger rett ved stua. Det blir aldri et kjedelig øyeblikk i løpet av ferien med bordfotball, dart og biljard. Også aktivitetsrommet har et lite sofahjørne, der du finner en TV og en PlayStation 4. Det har også en stilig bar med kjøleskap, der dere kan hente deilige forfriskninger mellom de spennende kampene. Og hvis været ikke skulle spille helt på lag, er det bare å ta det med ro – i feriehuset finnes det nemlig også et bassengområde. Hvis det regner ute, venter et 18 m2 svømmebasseng med romersk trapp og vannsklie på deg. Velvære og avslapping er også garantert. Sett deg i boblebadet eller badstuen og nyt den deilige varmen. Bassengområdet har også et bad med to dusjer og WC.

Det er plass til hele 18 personer i luksusferiehuset, men du kan selvsagt også bestille hvis dere ikke er fullt så mange. I første etasje ligger det to separate soveområder, i tillegg til fire ytterligere soveplasser på hemsen. Soveplassene på hemsen er spesielt godt egnet til barn – her kan de både sove, leke og styre som de vil. Det større av de to soveområdene består av ett dobbeltrom og tre tomannsrom med to enkeltsenger. Det mindre soveområdet består av ett dobbeltrom og to tomannsrom med to senger. I tillegg har hvert av soveområdene et eget bad, utstyrt med dusj og WC.

Luksusferiehuset har et nydelig uteområde der man fint kan tilbringe de lange sommerdagene. Den store terrassen er delvis overbygget og utstyrt med stilige møbler. Den har også en grill til koselige grillkvelder. Mens de voksne sitter og slapper av på terrassen, kan barna leke i hagen. Hagen har både huske, sandkasse og en trampoline. Hunden kan også løpe fritt rundt i hagen – det er tillatt å ta med to husdyr i feriehuset.
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  1.800 DKK
 • Startpakke
  300 DKK

  Startpakke

OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
18
Antall soverom
7
Bygget/renovert
2018
Areal
242 m2
Tomtestørrelse
1669 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Trampoline

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
2000 m
Avstand til restaurant
2000 m
Avstand til butikker
2000 m
Avstand til golfbane
1700 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 2 soverom med 1 dobbeltseng
 • 5 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV