Hus med basseng til 20 personer kun 500 meter fra deilig badestrand og 300 meter fra stort rekreasjonsområde ved vakre Udsholt strand.

Feriehusets eget badeland med 18 m2 svømmebasseng med romerske trapper og vannrutsjebane, er en hit hos alle vannløver. Etter svømmeturen kan man slappe av i den varme badstuen eller i boblebadet.

I luksushusets aktivitetsrom kan man spille bordtennis, biljard, bordfotball og dart og kjempes om både æren og oppvasken. Her finner dere også feriehusets egen bar med kjøleskap og en sofagruppe med fjernsyn og Playstation 4.

I det store kjøkkenet og-allrommet er det et langt spisebord med plass til alle og med utsikt ut mot svømmebassenget. Rett ved husets vedovn finner dere en hyggelig sofagruppe med fjernsyn.

For å gjøre matlaging til mange mennesker enkelt, er det stilfulle kjøkkenet med granittbordplater utstyrt med to ovner, to komfyrer, to oppvaskmaskiner og fryse/kjøleskap med is og vanndispenser.

De 20 soveplassene fordeler seg på sju soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og på sommerhusets hemse med seks soveplasser (best til barn).

Utendørs er det også plass til hygge og lek. På sommerhusets terrasse finner dere grill og hagemøbler til sommerens grillkvelder. De yngste gjestene kan leke i sandkassen, spille ball eller ta seg tur i husken.

Rågeleje med strandpromenade, hyggelige kafeer og restauranter ligger få kilometer unna. Gilleleje som ligger knapt fem kilometer unna, har klart å bevare en stor del av det opprinnelige fiskeværets idylliske små gater og stråtekte gamle hus. Gilleleje er en livlig turist-, handels- og fiskerby med Sjællands største fiskerihavn som sitt naturlige sentrum, og det er mange restauranter og spesialbutikker.

Naturen rundt Udsholt Strand byr på mange muligheter for surfing, drageflyging, fiske, vandreturer, løpeturer og sykkelturer i f.eks. Heatherhill (et 35 mål stort fredet lyngkledd område ved havet), Troldeskoven og Tibirke bakker.

Kulturelt har området også mye å by på – både Kronborg, Fredensborg slott, kunstmuseet Louisiana og Rudolph Tegners Museum ligger i nærheten.

Er det storbyen som trekker, er Københavns mange severdigheter og shoppingmuligheter bare 45 minutters kjøring unna.
Nordsjælland

Gilleleje

Luksushus 384
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  1.800 DKK
 • Startpakke
  300 DKK

  Startpakke

OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
20
Antall soverom
7
Bygget/renovert
2016
Areal
238 m2
Tomtestørrelse
1591 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Trampoline
 • Stik til elbil

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
500 m
Avstand til restaurant
2000 m
Avstand til butikker
2000 m
Avstand til golfbane
12000 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 2 soverom med 1 dobbeltseng
 • 5 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 6 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV