Arkitekttegnet ferie- og aktivitetshus i Tisvildeleje

Her kan du se en Virtuel Reality Model av sommerhuset.

Praktfull ferie- og aktivitetshus som er både moderne og hyggelig på en og samme tid, bygget med de beste kvalitetsmaterialer. Husets innredning gjør det mulig med plass til 14 personer som kan bo komfortabelt. Huset er bygget med tanke på å gjøre alt for at ferien i huset skal bli en suksess – uansett om du foretrekker fred og ro eller en aktiv ferie. Huset er også med projektor og lerret et godt valg for bedrifter som ønsker et nydelig oppholdssted for sine ansatte eller forretningspartnere.

Huset er innredet med fem soverom og to svært anvendelige hemser med full ståhøyde i midten, to bad og et aktivitetsrom med biljard, bordtennis, dart m.m.

I tillegg finnes det et stort velutstyrt kjøkken som har dobbelt opp av alle hvitevarer med kjøkkenredskaper, sofastue og spisestue med rikelig plass til 14–16 personer.

Nyt en dukkert i 15 m2 svømmebassenget med motstrømssvømmetrener og vannsklie med vannstrøm, boblebad eller varm deg i badstuen. Gå ikke glipp av muligheten til å bo i dette unike nybygde feriehuset som utvilsomt vil vekke begeistring – uansett hvilken tid på året du ønsker å skjemme deg selv bort.

Sommerhuset er innredet med designermøbler og -lamper, kunst på veggene og satellitt-TV og stor TV-pakke i alle rom: loft, stue, aktivitetsrom og bassengområde. I tillegg er det musikkanlegg, DVD, gratis trådløst Internett og Playstation 4 tilgjengelig.

Hele huset har gulvvarme som er oppvarmet av et geotermisk system. I tillegg finnes det en peis i stuen.
Huset har en romslig og herlig fliselagt terrasse rundt huset med komfortable møbler, utekjøkken, markise, parasoller og trekullsgrill, bed og planter, samt inngjerding. Utenfor finnes det installerte lekeapparater.

Hunder og katter er også velkomne i sommerhuset. På fremsiden av huset er det anlagt parkering til 6–8 biler. Nærmeste by er Tisvildeleje (2 km) som er en kjent kyst- og sommerby med kino, restauranter, kafeer, sandstrand, osv., samt en jernbanestasjon mot Hillerød. I motsatt retning av Tisvildeleje ligger Vejby (også 2 km) med shoppingmuligheter. Hele Nordkysten fra Liseleje, over Tisvildeleje, Rågeleje, Gilleleje til Hornbæk kan by på fantastiske naturopplevelser, gode bademuligheter og et rikt sommerliv. København ligger kun litt over tre kvarters kjøring fra huset. På veien passeres blant annet Hillerød. Sverige kan besøkes via Elsinore-Helsingborg, også bare ca. tre kvarters kjøring + ferge. Hjertelig velkommen :-)

Ved dette hus er bestilling af rengjøring obligatorisk.
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring obligatorisk
  1.600 DKK
 • Startpakke
  300 DKK

  Startpakke

OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
14
Antall soverom
5
Bygget/renovert
2015
Areal
190 m2
Tomtestørrelse
1887 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til golfbane
9200 m
Avstand til butikker
500 m
Avstand til restaurant
500 m
Avstand til stranden
1500 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 3 soverom med 1 dobbeltseng
 • 2 soverom med 2 enkeltsenge
 • 2 hemse med hver 2 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV