Godt utstyrt luksusferiehus til 16 personer i Vejby Strand

Dette feriehuset befinner seg i Vejby Strand, nord på Sjælland. Her finner man en nesten endeløs sandstrand der man kan sole seg og bygge sandslott. I dette ferieområdet har du flere shoppingmuligheter, i tillegg til en stor matbutikk i nærheten. København ligger ca. én time unna. Det samme gjør Roskilde, som ligger ved Roskildefjorden.

Luksusferiehuset har soveplass til hele 16 personer. I tillegg til to dobbeltrom, finnes det også fire rom med to senger hver samt ytterligere fire soveplasser på hemsen. Her kan du ligge og prate litt med venner mens du pakker deg godt inn i dyna. Huset har to bad med dusj. I tillegg har huset et fint velværeområde, der man finner enda en dusj og toalett.

Dette huset er altså perfekt når man vil slappe av og skjemme seg litt bort. I badstuen kan du la hverdagens bekymringer bli stående ved døren mens du er inne og svetter. I boblebadet kan du slappe av og nyte en deilig massasje i det varme vannet. Et innendørs basseng på 18 m2 er tilgjengelig for de som liker å svømme og leke i vannet. En runde vannpolo er en god start på en spennende feriedag full av aktiviteter. Bassenget har også en morsom sklie.
Luksusferiehuset rommer også et aktivitetsrom. Her kan dere spille Playstation 4, et slag biljard eller bordtennis, få opp energinivået med en kamp bordfotball, eller bare kose dere i baren. Det blir garantert ingen kjedelige øyeblikk i dette huset.

Feriehuset har en åpen kjøkkenløsning og er godt utstyrt med alt man trenger. De som har ansvar for å lage mat, kan gjøre det på kjøkkenøyen samtidig som de kan prate med de andre som sitter ved det store spisebordet. Det er nok plass i kjøkkenet til at flere kan hjelpe til med matlagingen. Fra spisebordet har dere fin utsikt ut.

Stueområdet har koselige sofaer som er perfekt å sitte i når man planlegger dagene fremover eller bare vil slappe av om kvelden.
Her kan du se på film, høre musikk over stereoanlegget eller bare lene deg tilbake med en god bok.

Feriehuset har en terrasse som grenser direkte til stue- og spiseområdet, og denne er selvsagt også godt utstyrt. Her finner du bord og stoler, infrarød terrassevarmer samt en grill. Det er mulig å være ute på terrassen også når det småregner litt, ettersom den er delvis overbygd.
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring obligatorisk
  1.700 DKK
 • Startpakke
  300 DKK

  Startpakke

OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
16
Antall soverom
6
Bygget/renovert
2018
Areal
223 m2
Tomtestørrelse
1488 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Trampoline
 • Stik til elbil

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
1000 m
Avstand til restaurant
2000 m
Avstand til butikker
400 m
Avstand til golfbane
12000 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 2 soverom med 1 dobbeltseng
 • 4 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV