Aktivitetshus med svømmebasseng og masse å gjøre for 16 personer i Vejby Strand

Dette feriehuset er perfekt for en avslappende ferie på Sjælland. Huset med svømmebasseng befinner seg i det populære ferieområdet Vejby Strand ved Kattegat. København ligger rundt 50 km sør for dette området, så du kan alltids kan ta en tur til den vakre danske hovedstaden. I Vejby Strand finnes det flere butikker der du kan kjøpe inn mat, slik at du kan kokkelere i huset – du kommer ikke til å mangle noe.

Det store feriehuset har plass til 16 personer. Rommene er delt opp slik at det er lettere hvis du f.eks. planlegger å feriere i Danmark sammen med en annen familie. Det finnes to separate soveområder som hvert har ett dobbeltrom, to rom med to senger og ett bad, slik at alle får litt privatliv. Det finnes ytterligere fire soveplasser på hemsen – perfekt for de litt større barna som vil tilbringe kveldene med å prate eller kanskje ha et pyjamasparty.

Ellers kan man tilbringe tiden sammen i det åpne kjøkken- og stueområdet. I det godt utstyrte kjøkkenet med kjøkkenøy er det virkelig en glede å lage mat. Ved langbordet er det plass til at alle kan spise sammen. Om kvelden kan dere lene dere tilbake i sofahjørnet for å snakke om dagen som har gått, lage planer for neste utflukt eller bare titte litt på TV.

Det godt utstyrte aktivitetsrommet gjør både barn og voksne ivrige.
Her kan dere bare spille for moro skyld, eller kanskje dere vil arrangere en turnering? Da kan dere spille enten biljard, bordfotball eller Playstation4, som dere finner i dette rommet. Mens dere spiller, kan dere skru opp yndlingsmusikken på stereoanlegget og hente forfriskninger i baren.

Høydepunktet i luksusferiehuset er bade- og velværeområdet. Der finner du et svømmebasseng på 18 m2 med vannsklie, et boblebad og en badstue som du kan bruke. Med disse mulighetene er du garantert badeglede, også hvis det skulle regne ute. I badeområdet finnes det enda et toalett, slik at du ikke trenger å gå frem og tilbake i huset og gjøre gulvet vått.

Hvordan høres det ut med en grillkveld? På den delvis overbygde terrassen står det både møbler og grill. Feriehuset har også en hage der barna kan leke og man kan ligge og sole seg.
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  1.700 DKK
 • Startpakke
  300 DKK

  Startpakke

OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
16
Antall soverom
6
Bygget/renovert
2018
Areal
223 m2
Tomtestørrelse
1549 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Trampoline
 • Stik til elbil

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
1000 m
Avstand til restaurant
2000 m
Avstand til butikker
400 m
Avstand til golfbane
12000 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 2 soverom med 1 dobbeltseng
 • 4 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV