Flott feriehus med basseng, utendørs boblebad og plass til 14 personer i Vejby Strand

Velkommen til dette luksuriøse feriehuset med basseng, kort avstand til stranden og mange aktiviteter – både inne og ute. Feriehuset har plass til 14 personer, og ligger flott til ved vakre Vejby Strand i Nordsjælland. Området er kjent for å være et ekte ferieparadis om sommeren, og med bare 1 km til Vejby strand, er det gode muligheter for å ta seg en dukkert i sjøen. Dessuten er det bare 50 km til den pulserende storbyen København, og bare en kort kjøretur til andre feriesteder langs kysten, som f.eks. Tisvildeleje og Asserbo. Omgivelsene kunne ikke vært bedre, da feriehuset har kort avstand til både by, strand og vakker natur.

I tillegg er det vanskelig å kjede seg i det romslige feriehuset, som byr på mange forskjellige aktiviteter for hele familien.
I feriehusets innendørsbasseng er det mulig å ta en dukkert året rundt. Bassenget har også en vannsklie som er særlig populær blant husets yngste gjester. Mens barna koser seg i bassenget, kan de voksne slappe av i boblebadet eller badstuen.

Når dere blir leie av å bade, er det mye annet å finne på i husets aktivitetsrom. Her kan dere konkurrere i enten bordtennis, bordfotball, dart eller biljard.

Midt i huset ligger en sofagruppe, hvor dere kan nyte tiden sammen rundt husets peis. Feriemiddagene kan tilberedes i det velutstyrte kjøkkenet, som ligger i en forlengelse av stuen. I dette store fellesrommet er det også plass til at alle husets gjester kan samles til middager rundt det lange spisebordet.

Maten kan også nytes utendørs, på den delvis tildekkede terrassen i tre. Her er det plass til hele gjengen, og det er også mulighet til å tilberede maten på grillen.
I enden av terrassen er det en sofagruppe – det perfekte stedet å tilbringe varmere dager og kvelder på. Terrassens høydepunkt er uten tvil det utendørs boblebadet, som ligger bak en vindskjerm ved sofagruppen. Her kan man virkelig finne den optimale følelsen av velvære!

Etter en lang dag med bading, bordtennisdueller og turer, kan du nyte en god natts søvn i et av de fem dobbeltrommene, som er fordelt på to soveavdelinger med eget toalett. Det finnes også soveplasser på hemsen, som er særlig populær blant de yngre gjestene.

Vær oppmerksom på at bildene er demobilder, da huset er under oppbygging, så det færdige hus kan afvige fra demobillederne. Planløsning er korrekt.
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring obligatorisk
  1.700 DKK
OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
14
Antall soverom
5
Bygget/renovert
2021
Areal
193 m2
Tomtestørrelse
1399 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Boblebad
 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Leketårn for barn
 • Trampoline
 • Stik til elbil

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
1000 m
Avstand til restaurant
2000 m
Avstand til butikker
400 m
Avstand til golfbane
12000 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 2 soverom med 1 dobbeltseng
 • 3 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV