Hyggelig hus med basseng og badstue i Vejby Strand på Nordsjælland

Dette feriehuset har plass til opptil 14 personer og er veldig koselig innredet, så her kan hele familien ha en deilig ferie sammen. De 14 sengeplassene er fordelt på 5 soverom og med 4 ekstra sengeplasser på hemsen. Her liker ofte barn og unge å sove sammen.

Kjøkken- og fellesrommet fungerer som et naturlig samlingspunkt med sin sentrale plassering midt i huset. Her kan dere kose dere i sofaen foran vedovnen eller samles til et deilig måltid. I forlengelsen av stuen ligger det velutstyrte kjøkkenet, så man ikke er avskåret fra resten av flokken selv om man lager mat.

Fra stuen går man inn i aktivitetsrommet, hvor det er et kombinert biljard- og bordtennisbord. I tillegg er det dartspill og en PlayStation 4, så dere enten kan se film eller spille.

Husets aller beste rom er det store bassengrommet. I det 15 m2 store innendørs svømmebassenget kan dere bade og kose dere så mye dere vil. Vannsklien og den romerske trappen gjør det enkelt å komme seg ned og opp av vannet. I hjørnet av bassengrommet finner dere også et boblebad med plass til 6 personer og inngangen til luksushusets badstue.

Feriehuset har en flott, flislagt terrasse med hagemøbler og grill. Her er det også en utendørs vannkran. Terrassen er delvis overbygget, så her kan dere søke tilflukt i skyggen på sommerdagene, sette barnevognen og lignende. I hagen er det leker for barna: nedgravd trampoline, et leketårn med huske og sandkasse.
Det er 2 CCE-stik til elbil.

Feriehuset ligger i feriehusområdet Vejby Strand, som med sin korte avstand til stranden er et opplagt feriemål om sommeren. I vinterhalvåret innbyr områdets kuperte natur til flotte gåturer, som Tibirke Bakker, Heatherhill i Rågeleje og Tisvilde Hegn. Etter en forfriskende gåtur er det supert å fyre opp i husets vedovn eller få igjen varmen i badstuen.

Over hele Nordsjælland finner dere små gårdsbutikker og utsalg av friske grønnsaker og lokale produkter. Området byr også på gode lokale spisesteder. En liten times kjøring fra luksushuset ligger København, som byr på byliv, shopping og et utall severdigheter. Det er mulig å reise med offentlig transport fra Vejby Strand til København.
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  1.600 DKK
 • Startpakke
  300 DKK

  Startpakke

OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
14
Antall soverom
5
Bygget/renovert
2020
Areal
186 m2
Tomtestørrelse
1422 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Trampoline
 • Stik til elbil

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
1000 m
Avstand til restaurant
2000 m
Avstand til butikker
400 m
Avstand til golfbane
12000 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 2 soverom med 1 dobbeltseng
 • 3 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV