Elegant, luksuriøst hus med basseng og panoramautsikt over Ebeltoft Vig

Dette eksklusive og luksuriøse feriehuset ligger ved Egsmark Strand i Ebeltoft. Her er det god plass til storfamilien som ønsker å feriere sammen. Feriehuset ligger i vakre omgivelser kun 200 m fra vannet med utsikt over Ebeltoft Vig og kun 4 km fra Ebeltofts sjarmerende gater og byliv, som lett kan nås via en sykkelsti langs vannet. Hvis attraksjoner og naturopplevelser står høyt på ønskelisten til ferien, så ligger Mols Bjerge, Djurs Sommerland, Ree Park og Skandinavisk Dyrepark innen kort kjøreavstand.

Luksushuset er i to etasjer, og det er fullt av aktivitetsmuligheter for både store og små. I stueplan er det store kjøkkenallrommet/oppholdsrommet hvor alle gjestene kan hygge seg sammen. Husets peis er i den ene enden av rommet og kan varme godt på kjølige dager. Det elegante kjøkkenet er velutstyrt med to oppvaskmaskiner, to håndvasker, to komfyrer og god kjøle-/fryseplass.

Feriehuset har 24 soveplasser fordelt på 3 soveavdelinger, hver med 3 dobbeltrom og et bad. Det er derfor både komfortabelt og praktisk for flere familier å feriere under samme tak. De siste 6 soveplassene er på husets hems (best egnet for barn). Feriehuset har til sammen 4 bad og ett enkelt toalett uten bad.

I kjelleren finner dere alt det morsomme! Her er det en velværeavdeling med boblebad til 6 personer, en flott badstue og et svømmebasseng på 20 m2 med vannsklie, motstrømsanlegg og romersk trapp.

I det store aktivitetsrommet er det to forskjellige avdelinger med aktiviteter: en avdeling med bordfotball, bordtennis og PlayStation 4 – og en avdeling med biljardbord og dart samt en helt egen bar med kjøleskap. Her kan dere spille og konkurrere dagen lang. Så selv på kalde dager er nok å ta seg til i dette feriehuset.

Luksushuset er bygget på en naturtomt. Det har en flott anlagt terrasse med hagemøbler hvor det er mulighet til å grille og slappe av om sommeren. Det er både huske og sandkasse til de yngste gjestene.
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring obligatorisk
  2.100 DKK
OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
24
Antall soverom
9
Bygget/renovert
2017
Areal
372 m2
Tomtestørrelse
1500 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
250 m
Avstand til restaurant
2000 m
Avstand til butikker
2000 m
Avstand til golfbane
4300 m

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 3 soverom med 1 dobbeltseng
 • 6 soverom med 2 enkeltsenge
 • 2 hemse med hver 3 enkeltsenge - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV