Feriehus med svømmebasseng, boblebad og badstue ved Grenå Strand

Ferie i Danmark er deilig – både sommer og vinter! I dette luksusferiehuset får dere mye moro og kan drive med mange aktiviteter, uansett vær. Her er det plass nok til at både store og små kan boltre seg og tilbringe mange flotte timer sammen.

Luksusferiehuset har plass til 26 personer, så her kan hele storfamilien ha ferie under samme tak. Feriehuset ligger ved Grenå Strand i deilige Østjylland. Bare 1 200 meter fra feriehuset ligger det en barnevennlig sandstrand ut mot Kattegat.

Luksusferiehuset har eget 23 m2 innendørs svømmebasseng med vannsklie og motstrømsanlegg. Svømmebassenget har en romersk trapp som gjør det enkelt å komme ned og opp av vannet. I bassengavdelingen finner dere også et boblebad og en deilig badstue der dere kan nyte en stille stund og få den optimale velværefølelsen.

Et annet populært rom er aktivitetsrommet, som er fullt av aktiviteter og forskjellige spill. Her kan dere konkurrere i biljard, bordtennis, dart og bordfotball. Om dere spiller om æren eller hvem som skal ta oppvasken er opp til dere, men her er det gode muligheter for action og utfoldelse. Fra baren i hjørnet kan det serveres kalde drikkevarer både til spillere og tilskuere. Aktivitetsrommet har også sofakrok med TV og PlayStation 4 (husk å ta med spill).

Det hyggelige oppholdsrommet med vedovn ligger midt i feriehuset. Det stilfulle kjøkkenet er meget velutstyrt og har kjøkkenøy, to oppvaskmaskiner, vasker, komfyrer, stekeovner og rikelig kjøle-/fryseplass. Sofakroken er foran TV-en og like ved vedovnen. Hele familien kan samles og nyte et godt måltid rundt det lange spisebordet.

Luksushuset har i alt ti dobbeltrom med skapplass. Soverommene er fordelt på tre soveavdelinger, så det er mulighet for at én del av huset kan gå til ro mens andre fremdeles er oppe, uten å forstyrre de som sover. De resterende seks soveplassene befinner seg på de to hemsene i aktivitetsrommet (passer best til barn og unge). Feriehuset har i alt fire bad.

Med utgang fra kjøkkenet med åpen løsning finner dere to terrasser – den ene er delvis overbygd og har hagemøbler og grill. Her er det dessuten sandkasse og huskestativ til de yngste.

Feriehuset har et stort sykkelskur med plass til å henge opp 15 sykler, pluss 4–8 stående sykler. Skuret kan låses av, og feriehuset er dermed ideelt for sykkelentusiaster, sykkelklubber og andre som vil ha glede av å kunne låse inn sykler, barnevogner og liknende i løpet av ferien.
Østjylland

Grenå Strand

Luksushus 441
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  2.400 DKK
 • Startpakke
  300 DKK

  Startpakke

OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
26
Antall soverom
10
Bygget/renovert
2019
Areal
325 m2
Tomtestørrelse
2352 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Trampoline
 • Stik til elbil

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
1200 m.
Avstand til restaurant
3800 m.
Avstand til butikker
1900 m.
Avstand til golfbane
6700 m.

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 4 soverom med 1 dobbeltseng
 • 6 soverom med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 2 madrasser - best for barn
 • 1 hems med 4 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV