Attraktivt og stort luksusferiehus ved Grenå Strand

Skal dere ha med hele familien på ferie og leter etter et flott feriehus med god plass til alle? Da har vi huset for dere! I luksusferiehus nr. 446 er det plass til hele 30 personer og en rekke aktiviteter, så hele familien kan ha det gøy sammen uansett årstid. Luksushuset ligger ved Grenå Strand og dermed nær Djurslands mange attraksjoner og deilige badestrender.

Uansett om dere ser etter hygge og avslapning eller fart og spenning, så byr dette store luksusferiehuset på aktiviteter for enhver smak. Bordtennis, biljard, dart og spillkonsoller finnes alt sammen i det store aktivitetsrommet, der dere kan holde turneringer og kjempe om å bli familiens mester. Det er også en bar med kjøleskap i spillrommet, slik at man kan servere kald drikke til spillerne.

For de som søker nytelse og velvære er feriehusets bassengrom et eldorado av avslapning. Hopp gjerne ut i boblebadet eller kos deg med stillheten i den varme badstuen i luksusferiehuset. Med deres eget 23 kvadratmeter store svømmebasseng kan dere svømme og plaske rundt i timevis. Det er oppført med både romerske trapper, vannsklie og motstrømsanlegg.

Midt i feriehuset er det laget åpen løsning med et velutstyrt kjøkken, en hyggelig sofagruppe og et langt spisebord med plass til 30 personer, så hele familien kan spise og kose seg sammen. Det kan lett tilberedes nydelig mat til mange mennesker her, ettersom det finnes to hver av både ovner, komfyrer, håndvasker og oppvaskmaskiner samt god plass i kjøleskapet.

Når det er tid for å gå til køys etter en morsom dag, har dere tolv dobbeltrom fordelt på fire avdelinger med tre værelser og ett bad hver å velge mellom. De resterende seks sengeplassene fordeler seg over de to hemsene i feriehuset, som befinner seg i aktivitetsrommet. I tillegg finnes det et ekstra bad ved bassenget, så luksushuset har fem bad totalt.

Feriehuset har en delvis overbygd terrasse med både hagemøbler og grill. Her kan dere slappe av mens barna leker i hagen, sitter på husken eller bygger slott i sandkassen. De firbente i familien er selvfølgelig også hjertelig velkommen i dette feriehuset: opptil to kjæledyr per opphold.

Feriehuset har et stort utendørs lekeområde og en flerbruksbane, som deles med gjestene i nabohuset, så her er det nok å gjøre for lekelystne i alle aldre. På lekeområdet finnes det både huskestativ, leketårn med rutsjebaner og klatrestativ. Flerbruksbanen, som er belagt med kunstgress, kan brukes til blant annet fotball, basketball, fotballtennis, volleyball og badminton.
På lekeplassen er det også bord og benker der spillerne eller tilskuerne kan nyte noe forfriskende. I tillegg har feriehuset en nedgravd trampoline i hagen.
Østjylland

Grenå Strand

Luksushus 446
Leie inkludert trygghetsgaranti (per uke)

Mulighet for:

 • Sengetøy pr. sett
  135 DKK
 • Rengjøring
  2.600 DKK
 • Startpakke
  300 DKK

  Startpakke

OBS! Bestillingen din er først bindene når vi har bekreftet den.

Fakta

Alle våre hus har naturligvis minst 1:
Barnestol - Barneseng (uten madrass) - Vaskemaskin - Tørketrommel - Kaffemaskin - Vannkoker - Oppvaskmaskin - Mikrobøljeovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlegg - TV - Parabol/kabel-TV
Antall gjester
30
Antall soverom
12
Bygget/renovert
2019
Areal
375 m2
Tomtestørrelse
3246 m2

Fasiliteter

Innendørs fasiliteter

Utendørs fasiliteter

 • Utegrill og hagemøbler
 • Huske og sandkasse
 • Fottballmål
 • Trampoline
 • Multibane
 • Basketballkurv
 • Stik til elbil

Konsepter

 • Utleies ikke til ungdomsgrupper
 • Leies ikke ut til ungdomsgrupper

  Hvis dere i hovedsak er under 25 år, blir dere ansett som en ungdomsgruppe.

 • Røyking ikke tillatt
 • Husdyr tillatt (2 husdyr)
 • Kjæledyr tillatt

  Dere kan ta med opptil to husdyr uten ekstra kostnader.

Avstande

Alle avstander er oppgitt i luftlinje. Reservasjoner er laget for varierende åpningstider og mulige sesongåpninger på lokale shopping- og spisesteder.
Avstand til stranden
1300 m.
Avstand til restaurant
3800 m.
Avstand til butikker
1900 m.
Avstand til golfbane
6700 m.

Romfordeling

Sengedistribusjon er indikativ som det vanligvis snakker om madrasser, som kan skyves fra hverandre og settes sammen.

 • 4 soverom med 1 dobbeltseng
 • 8 soverom med 2 enkeltsenge
 • 2 hemse med hver 3 madrasser - best for barn

Alle våre hus har minst 1

Barnestol
Barneseng
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kaffemaskin
Vannkoker
Oppvaskmaskin
Mikrobøljeovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlegg
TV
Parabol/kabel-TV